Шофьор прегази куче в София без да му мигне окото

1
Свидетели твърдят, че мъжът дори не е направил опит да спре
Свидетели твърдят, че мъжът дори не е направил опит да спре Видео: NOVA

Свидетели твърдят, че мъжът дори не е направил опит да спре

Шофьор прегази куче на пътя пред 7-о РУ на полицията в столицата и избяга. Случилото се е заснето от охранителна камера. Кадрите преди удара, се отличават с изключителна жестокост.

Хора разказаха, че са се грижили за кучето в продължение на 7 години, предава NOVA. По думите им шофьорът се е движил с превишена скорост и дори не е направил опит да намали. Блъснал кучето и продължил, без да се поинтересува от състоянието на Блеки. Животното било възрастно и куцало, казват жени, които се грижели за него. Най-вероятно е било блъснато заради бавното му придвижване по пътното платно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    русенец
    До дебилите под мен. Къде в нормална държава сте видели кучета да се разхождат по улиците ако не са на повод????? ? Седем години някакви се били грижели за него , това какво означава? Че са му подхвърляли храна пред блока? Какво е трябвало да направи водачът на МПС, на настъпи здраво спирачките и да се пребие ? Другари зелени, животнолюбящи и вся остальная сволоч, вземете се в ръце и се опитайте да мислите с главите си, нищо , че са кухи!
  • -3
    5
    Канис
    Изверга трябва да си понесе наказателната отговорност!
  • 1
    4
    Виктимор
    Безплатна евтаназия.Законите на природата.Кой луд,кой див,кой прост,кой какъвто си е.Може да е било момиче-шофьорка,ниско седнала,и недовиждаща... Винаги ще си ги има инцидентните издънки.Хора всякакви.
  • 2
    3
    Джийзъсссс
    До десето коляно..всички под ножа!!!!
  • 10
    2
    Ще гориш в ада
    Мръсен долен изрод
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари