Шофьор прегази домашно куче и избяга

0
Записи от камерите на стопанина разкриват случая
Записи от камерите на стопанина разкриват случая Снимка: bTV

Записи от камерите на стопанина разкриват случая

Поредна жестокост към животно. Шофьор нагло прегази и уби домашно куче.

Ужасяващият случай е от Криводол, а записите от камерите на стопанина са причината случаят да стане известен.

Инцидентът се случва събота.

„Излязох да му нося храна, видях че го няма в двора и предположих, че е на улицата. То понякога излиза навън. Първото ми усещане беше, че е заспало. Беше си сложило главичката на бордюра, но видях, че се е вдървило. Първата ми мисъл беше, че е блъснато“, разказа стопанинът на кучето Цветан Цветков, цитиран от bTV.

Тогава той се обажда на сина си, за да върнат записите от охранителните камери.

„Колата идва поне от 200 метра, жесток удар. Няма съмнение, че целта е да бъде убито. Нека му тежи на съвестта“, добави Цветан Цветков.

Кучето е осиновено от семейството на Цветан Цветков преди осем години. Органите на реда са уведомени за случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    ...
    Уникални примати са булгаристанските скотове ! Дай им насилие и убийства. Скапан матрял. Тази територия отива твърдо по дяволите с такъв кроманьонски "манталитет". Ебахти тъпия копелдак трябва да си ако видиш живо същество и с всички сили опиташ да не го пречукаш. Ебах ти и тъпият копелдак. Как лекуваше добрият стар пердах с пръчката по време на соца. Изправяше всякакви криви ниви. Сега се трансформира в тайни анонимни насилници над по-слаби от тях между 4 стени и такива газители зад волана.
  • 4
    6
    мт65нй5т6ъ7
    определено това че собственика си пука кучето да излиза е проблем, аз ако имах къща с двор и е до улицата, по якото минават коли и имах куче, щях или да го вържа или да направя оградата по-висока, само и само да не излиза навън и да не му се случи нещо, неволята учи най-добре
  • 4
    5
    плюс-минус
    Може би и двамата имат вина за смърта на кучето - и стопанинът му и този, който е прегазил животното.
  • 1
    4
    Селянин
    Не бива да се газят животинките - те не са виновни! Пишман стопаните трябва да се газят - от закона. Когато обаче станат глутница и започнат да ловуват като такава - тогава е нужна намеса. Човешка намеса - на местната ловна дружинка. Иначе не прощават... при ловът - най уязвими са старите и младите индивиди (хора). Но да не изпадаме в подробности. Клетникът зад волана трябва да отнесе поне една глоба за "несъобразена скорост", ако има доказателства, че има умисъл в действията му.
  • 3
    3
    Съдия бойко
    Собственика на купето да се вкара в затвора за неполагане грижи за кучето .какво прави кучето на пътното платно . Докато стопанинът му е гледал клипчета на Киро и лена до парапета кучето гладно и недохранени е излязло на улицата да търси храна. Като не можете да се грижите за животните не ги осиновявайте.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари