Шофьор помете четирима души на автобусна спирка във Варна

0
Пострадалите са откарани в болница
Пострадалите са откарани в болница Снимка: БГНЕС

Пострадалите са откарани в болница

Шофьор на 20 години удари четирима души на автобусна спирка в района на болница „Св. Анна“ във Варна, съобщиха от полицията в крайморския град, предаде БТА.

При ляв завой младежът загубил контрол над колата и се забил в спирката. Пострадали са три жени и един мъж – чуждестранен гражданин, уточниха от полицията. Откарани са в болницата.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Русе
    На тоя посерко да му се отнеме правото да шофира за мин.5г!!! И да полага обществено полезен труд като санитар в ортопедията - да сменя подлоги и да бърши лайна на неподвижни хора. След това да видим дали ще се прави на Фитипалди по улиците. М*амка ви проста да е*а!!!
  • 1
    5
    Балканеца
    Не са ви виновни инструкторите. На проверяващите пак инструкторите ли повлияват? На сополите в главите нищо няма, там е причината. Зле възпитани и глезени, свикнали всичко на готово да получават, това от една страна. От друга никакъв контрол от т.нар. "полиция" - само хайки за фарове и снимки на безсмислени ограничения, за пълнене на хазната.
  • 5
    4
    По моему
    Инструкторите много добре усещат кой е готов да бъде шофьор и кой не.Но пред плика с финикийски знаци някои си блокират сетивата.Трябва да се затегне контрола спрямо школите.
  • 8
    3
    до 2
    Да те питам, ти ако направиш катастрофа инструкторът ти ли ще е виновен за твоето поведение?!? Щом си пълнолетен и си получил права за управление на МПС си отговорен на 100% за твоето поведение на пътя?!?
  • 9
    2
    Аз
    Какво правят тези млади шофьори? Да се избиват като искат, обаче убиват и невинни хора. Докато инструкторите не носят отговорност за младите шофьори, няма да се оправят нещата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари