Шофьор оцеля при зрелищна катастрофа в САЩ

0

Шофьор на Subaru WRX е имал късмет да оцелее в инцидент, който определено е можел да завърши фатално.

Водачът се е движел с превишена скорост и в резултат на сблъсъка не само той излетял от колата, но също и двигателят заедно с изпускателната система и трансмисията.

Според думите на свидетеля на произшествието Алън Кийт, това се е случило пред дома му в Плезант Гроув, Юта /САЩ/, на участък от пътя с ограничение на скоростта от 48 km/ ч. Шофьорът на Subaru явно карал много по-бързо.

На снимките от мястото на инцидента се вижда, че автомобилът Subaru се е ударил в бордюра и е продължил да се плъзга по тротоара. После колата изглежда се е спряла като се е блъснала в електрически стълб.

WRX е получил серия от тежки удари, преди да приключи движението си, пише Блиц. Предната и задната част са смачкани, а предните и задните прозорци са разбити. Двигателят, заедно с трансмисията и изпускателната система, някак си са излетели на пътя, който е осеян и с други части от машината.

Алън Кийт твърди, че шофьорът на Subaru не бил с предпазен колан и също е излетял от колата. Той е получил силно сътресение на мозъка, има счупени ребра и нараняване на бедрата, но е имал късмет, защото е оцелял.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари