Шофьор от градския транспорт съвсем изтрещя

0
Шофьорът кара като луд, минава на червено и затиска жена с вратата / Снимката е илюстративна
Шофьорът кара като луд, минава на червено и затиска жена с вратата / Снимката е илюстративна

Пловдивчанка побесня от поведението на шофьор на автобус от градския транспорт в града.

„Днес се почувствах омерзена... Не знам дали това е точната дума, но смятам, че не бива да търпим такова поведение от страна на шофьорите в градския транспорт!”, споделя жената.

Единственото, което тя иска е да не страхува за живота си на улицата или в градския транспорт. Историята прилича на филм на ужасите, пише Traffiknews.bg.

Действието се развило вчера, около 13,20 часа в автобус по линия № 24. Возилото било с регистрационен номер ПВ 69 84 РС на "Хеброс бус" ООД, превозвач по тази линия.

„Качвам се последна в автобуса и бях затисната от вратата. Развиках се, защото ме болеше, а кондукторката каза: "А аз какво да направя? Не мога да му кажа нищо!", разказва потресена пътничката.

Шофьорът даже не я удостоил с поглед, камо ли да се извини. После дал мръсна газ, а секунди след това набил спирачки. „Газ, спирачки... и всички подскачаме като в Увеселителен скоростен влак. Спирки? Те пък за какво са, ако няма слизащи? На кръстовището при Търговската гимназия минаваме на ЧЕРВЕНО!”, възмущава се пловдивчанката.

Жената, която пътувала до нея, решила, че ще слиза на Централна гара. „Ставам да й направя место и в този момент... отново спирачки! Прелетях напред и се забих в желязна подпора до вратата! Отново се развиках! Нищо! Даже хората мълчаха... Само една жена с бяла блуза каза, че ще го докладва в управлението. Слязох на спирката и една възрастна жена ме спря и каза, че този шофьор още от сутринта карал като луд...”, споделя пътничката.

Трябва ли да стане непоправимото, за да уволнят този човек? Кой ни гарантира безопасността? Докога ще търпим? Ние какво сме - вещи, зеленчуци?”, пита гневна жената.

От фирмата превозвач по тази линия все още не са коментирали случая. 

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари