Пловдивчанин замери шофьор с дюнер и газирана напитка

3
Според разказите на очевидци мъжът атакува шофьора на автобус номер 26, защото не го пуснал да влезе на червен светофарен сигнал
Според разказите на очевидци мъжът атакува шофьора на автобус номер 26, защото не го пуснал да влезе на червен светофарен сигнал Видео: bTV

Мъжът се канел да хвърли и камък по превозното средство

Нов случай на агресия в градския транспорт. Този път – в Пловдив. Мъж буйства в автобус, вбесен от факта, че не е допуснат да се качи в превозното средство, разказва bTV .

Инцидентът се случва около 19 ч. на 23 юни пред очите на десетки пътници. Според разказите на очевидци мъжът атакува шофьора на автобус номер 26, защото не го пуснал да влезе на червен светофарен сигнал.

„От подлеза изскочи мъж гол до кръста. Аз отворих, когато той взема камък, искаше да счупи стъклото. Той тогава се обръща, хвърля камъка на земята и ме замерва с дюнера и ме залива с газираната напитка“, разказа шофьорът на автобуса Георги Фиданов.

Пътникът напуска превозното средство на една от следващите спирки. До момента мъжът все още не е идентифициран и задържан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари