Шофьор "лети" с 260 км/ч на магистрала „Тракия”

1
Панайот заяви, че често давал ключовете от колата си на други хора
Панайот заяви, че често давал ключовете от колата си на други хора Видео: NOVA

Панайот заяви, че често давал ключовете от колата си на други хора

260 км/ч развива водач на автомобил по магистрала „Тракия”. Това се вижда на кадри, публикувани в интернет. В същия профил в социалните мрежи има видео и с движение от 100-120 км/ч в Бургас.

Снимките на колата са мои, тези зад волана с висока скорост не са”, заяви в „Здравей, България” по NOVA Панайот, собственик на автомобила. По думите му клиповете са случайно свалени от интернет и са качени в профила му. Той се оправда, че често давал колата си на свои приятели и не знае дали те са развивали висока скорост с нея.

Всеки, който нарушава закона, трябва да е подготвен да получи съответните санкции. Със сигурност контролът е много сериозен. Имал съм глоби за превишена скорост – 3 отпреди 3 години. Оттогава съм почнал да карам нормално”, заяви Панайот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Жоро
    В такива случаи, в нормалните БЕЛИ държави, а не държави от 3-я свят както сме ние, е без значение кой дал кои не дал автомобила, този автомобил директно се дерегистрира, и отива в полза на държавата. Шофьора отнася солидна глоба, и подлежи на съд, па после кой крив кой прав да си оправя с тоя дето е шофирал.
  • 3
    5
    До 3
    Собственикът НЕ носи отговорност, ако се извърши нарушение с неговата кола! Да, честитката отива при него, но с пълномощно с личните данни на управлявалия глобата му се прехвърля и от там нататък топката е в полето на самия нарушител. Така се процедира и със служебните коли на големите фирми, когато се карат от много хора в рамките на годината. Друг е въпросът, че в конкретната ситуация вероятно става въпрос за жалки извинения и бягане от отговорност от собствените си действия.
  • 6
    4
    Дсеррррр4444
    Да му конфискуват колата!Да понесе наказателна отговорност!
  • 11
    3
    русенец
    Собственикът носи отговорност за това кой кара автомобила му. Така, че да го глобят за това, че автомобилът му се е движил с 260, пък той ако иска да си вземе парите от този, който е бил зад волана.
  • 11
    2
    J. H.
    Автомобила се конфискува, като средство с което грубо е нарушаван закона. Все едно да извадя пищова от сейфа и да го дам на приятел да го поноси. Той да постреля малко и да каже че е гърмял само във въздуха.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари