Шофьор пострада при катастрофа на пътя Русе - Велико Търново

0
Пробата на шофьора е дала отрицателен резултат за наличие на алкохол
Пробата на шофьора е дала отрицателен резултат за наличие на алкохол Снимка: Dunavmost / Архив

Пробата на шофьора е дала отрицателен резултат за наличие на алкохол 

На 30 октомври около 07:10 часа в РУ - Бяла е получено съобщение за настъпило пътнотранспортно произшествие на главен път I-5, в посока Велико Търново. 

На място е изпратен екип на РУ - Бяла, където е установено, че лек автомобил „Сеат Ибиза“ , управляван от 33-годишен мъж, е напуснал пътното платно вдясно по посока на движение и се удря в мантинела, след което се е преобърнал през таван.

Шофьорът е пострадал леко - с натъртвания в областта на рамо. Той е изпробван с техническо средство за наличие на алкохол, като пробата е дала отрицателен резултат.

Произшествието е документирано, като на водача е съставен акт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари