Шофьор блъсна пешеходец в квартал „Възраждане“ в Русе

0
Пострадалият е с фрактура на левия крак
Пострадалият е с фрактура на левия крак Снимка: БГНЕС / архив

Пострадалият е с фрактура на левия крак

На 13 ноември около 12:00 ч. в гр. Русе по ул. „Неофит Рилски“, в района на кръстовището с ул. „Сан Стефано“, лек автомобил „Шкода Октавия“, управляван от 66 г. водач, е блъснал излязъл между спрелите автомобили пешеходец на 82 г.

Пешеходецът е бил откаран от водача в болница „Канев“, където след преглед му е установена фрактура на лява подбедрица и е освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство. ПТП-то се изяснява

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    кофти
    Не е изненада. Наистина движещите се по улицата автомобили не виждат пешеходците, които няма откъде да изкочат освен измежду паркиралите коли. А пешеходците виждат автомобилите чак когато са вече на пътя им. Аз лично там винаги се оглеждам внимателно преди да "изкоча" на улицата за да избегна точно такъв инцидент.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари