Шизофренията е симптоматична, когато те удари алчността за власт или пари

2
Коментар на "Биволъ" относно казуса "Барселонагейт"
Коментар на "Биволъ" относно казуса "Барселонагейт" Снимка: БГНЕС

Публикуваме коментар на "Биволъ" относно казуса "Барселонагейт":

Христо Иванов преди година и половина алармираше, че Барселонагейт ще бъде "заметена под килима от Гешев."

"По закон българската прокуратура е длъжна да се самосезира, когато в медийното пространство от доста време фигурира тази информация. Очаквам да има едно замитане под килима, защото Гешев на това се крепи..." Лидерът на "Да, България" заяви още, че дълго време "Лукойл" не плаща данъци в страната и така обвърза парите за къщата в "Барселона" с парите от веригата руски бензиностанции.

По думите му къщата, чисто юридически, не е собственост на Борисов, но важният въпрос е "дали той е могъл да насочва паричен поток, за да обслужва своя личен интерес на база на своето влияние в Лукойл".

"Това е пране на пари. Това са типични корупционни схеми", бе категоричен Иванов."

Сега, когато стана ясно, че се случва точно обратното - това за което призоваваше самият Христо и вече по делото са събрани достатъчно доказателства да се иска имунитета на Борисов, този "трубадур на справедливостта" се чуди как да го спасява и "изпира" с различни врътки.

Фактически лъсна истината, че ролята по "замитане на делото под килима" не е на Гешев, а точно на Христо Иванов, който вече изпра Мутрата през 2014 г. като му полегна в правителството.

Ние обаче не сме късопаметни като клетото безпросветно и манимулируемо общество и помним! Помним и търсим отговорност за лъжите, лицемерието, политическия цинизъм и колаборацията с Мафията. Същата тази Мафия, която с лозунгите, че я борят, бяха избрани в Парламента! Шизофренията е симптоматична, когато те удари алчността за власт или пари. Особено за "политици" като Христо."

Сега чакаме дали ще се окичи и с най-високия орден на ПОЗОРа, ако има дебелоочието да гласува заедно с партизаните си ЗА запазване имунитета на Борисов по Барселонагейт!!!!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Нито
    Един политик досега не е влязъл в затвора!!!Защо???Вие си отговорете сами!!!!
  • 4
    1
    Вярно е
    Същото се случи и с нашия екс дупедад и настоящ валия. Власт, пари, жени, коли, къщи. Всичкото придобито откакто е във властта. Иначе преди като ъдфокът - гол охлюф.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари