Шестима мъже ни съветват за любовта

0
Спрете да се впечатлявате от начина, по който ви сваля звезди с думи
Спрете да се впечатлявате от начина, по който ви сваля звезди с думи

Това, че мъжете не говорят често за чувства, не значи, че няма какво да кажат по темата за любовта. 

Вижте съветите за връзките, които няколко господа дават на нежната половина от човечеството, като се надяваме техните думи да ви помогнат да пожънете успех на любовния фронт.

Действия трябват, а не приказки

"Спрете да се впечатлявате от начина, по който ви сваля звезди с думи. Важни са действията. Ако ви говори как би направил всичко, за да е с вас, но все го няма, когато имате нужда от него, то той просто няма сериозни намерения, а само ви използва за забавление. Истината е, че ако някой копнее да е с вас, вие ще сте негов приоритет и той ще направи всичко, за да бъде до вас." 

Илиян, 31 г.

Търпение и пак търпение

"Бъдетете търпеливи. Разделял съм се с няколко момичета, които са супер, пасвахме си, но те искаха от първата среща да се превърнат в най-важното нещо за мен. Е, няма как да стане. Трябва време. Затова, дами, ви съветвам да бъдете търпеливи и да дадете на мъжа насреща и на вас самите необходимото пространство. Не може да очаквате някой да жертва професионалния си път заради вас, след като се познавате от две седмици." 

Атанас, 27 г.

Доверете се на интуицията си

"Инстинктът ви няма да ви подведе. Въпросът е да се вслушате в него. Ако се появи едно тихичко гласче, което ви казва, че даден човек не е за вас, значи не е. Повярвайте ми, появи ли се подобна мисъл, е по-добре да спестите време и нерви – на себе си и на човека до вас, и да се разделяте." 

Борис, 33

Говорете

"Не бягайте от споровете. Стига да успявате да се придържате към добрия тон и да не се нападате, а да говорите открито и спокойно, в обсъждането и дори в споренето се ражда истината.

Нищо добро няма да излезе от премълчаването на чувствата, няма как до безкрай да криете това, което ви мъчи. То ще излезе наяве все някога, но ако прекалено дълго сте го таели в себе си, най-накрая нервите ви ще са толкова опънати, че вместо да споделите спокойно какъв е проблемът, вие ще избухнете, а човекът насреща няма да разбира защо реагирате толкова остро и най-вероятно ще е доста офанзивен от своя страна."

Димитър 29

Бъдете си самодостатъчни

"Не правете грешката да живеете с идеята, че не можете без половинката си, а още по-малко да го показвате пред него. Мъжете обичат уверените жени, а не дами с ниско самочувствие.

Освен това, ако не сте уверена и завършена личност, по-добре поработете върху това да се превърнете в такава, вместо да се впускате във връзка, търсейки бягство от самотата. Разберете няма как някой да ви спаси от собствените ви демони, трябва да ги преборите сами."

Тони 38

Оценявайте момента

"Толкова много жени живеят с идеята, че трябва да намерят единствения. Най-добрият от всички, онзи, за когото ще се омъжат и ще му народят десетина дечица. Това, че човекът до вас не се вписва в критериите ви за съпруг, не значи, че не трябва да оценявате времето, прекрано с него. Изживейте силни емоции с него, посетете интересни места, правете секс. Когато свърши – голяма работа... Беше забавно и със сигурност научихте нещо интересно." 

Крис 29

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари