Схема за корпоративен вот в Русенско

4
Как действат схемите за купения и корпоративния вот
Как действат схемите за купения и корпоративния вот

Как действат схемите за купения и корпоративния вот

Екип на NOVA се сдоби със списък на 100 гласоподаватели, готови да продадат вота си в пазарджишки села. Отрази ли се инфлацията и върху цената на купения вот?

Местни казват, че на последните избори гласът е вървял по 40-50 лева. Сега обаче поскъпнал. И потвърждават, че ще гласуват за този, който дава повече.

Други казват, че няма да отидат до урните, защото им било омръзнало от избори. Били разочаровани. Дали обаче, ако гласът им бъде заплатен, това би се променило?

Без да знае, че е сниман, мъж без проблем обещава да намери 50-60 гласа. Ако трябва, ще намери и повече. За целта иска 100 лева на човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари