Шефът на украинското разузнаване: Може да ви разочаровам, но Навални наистина е починал от кръвен съсирек

9
Смъртта му е естествена, заяви Кирило Буданов
Смъртта му е естествена, заяви Кирило Буданов Снимка: Facebook / Головне управління розвідки Міністерства оборони України Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/s-kakvo-e-otrovena-syprugata-na-budanov-ima-otgovor-no-neoficialen-news_2108454.html © Actualno.com

Смъртта му е естествена, заяви Кирило Буданов

Алексей Навални е починал заради откъснал се кръвен съсирек -тромб. Това заяви началникът на Главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната Кирило Буданов на форума "Украйна. 2024" в Киев, цитиран от украински медии и ГЛАСОВЕ.

"Мога да ви разочаровам, но това, което знаем, е, че той наистина е починал заради кръвен съсирек", каза Буданов. На въпроса дали става дума за естествена смърт, началникът на ГРУ отговори: "Това е естествена смърт: "Да."

Така той опроверга твърдението на президента Владимир Зеленски, че руският опозиционер е "убит от Путин".

Алексей Навални почина на 16 февруари. За смъртта му в наказателната колония ИК-3 в селището Харп, Ямало-Ненецки автономен окръг, съобщи местният отдел на Федералната служба по изпълнение на наказанията. В същия ден RT и Телеграм каналът 112 писаха, че той вероятно е починал от кръвен съсирек. Анестезиологът и реаниматор Александър Полупан, лекувал Навални в Омск след отравянето му през 2020 г., постави под съмнение тази информация, като заяви, че политикът не е бил в риск от тромбоемболия.

Майката на Навални Людмила заяви на 22 февруари, че ѝ е било показано тялото на сина ѝ в моргата в Салехард. Тя също така заяви, че е подписала медицинското свидетелство, в което се посочва, че смъртта е настъпила по естествени причини. Тялото на опозиционера е предадено на майка му на 24 февруари, на деветия ден след съобщението за смъртта.

Сътрудниците и членовете на семейството на Навални смятат смъртта му в колонията за "убийство" и хвърлят вината върху руското ръководство. Вдовицата на опозиционния активист Юлия Навална заяви, че според нея руският президент Владимир Путин е замесен в смъртта на съпруга ѝ. Кремъл смята обвиненията на Навална срещу държавния глава за "неоснователни" и "хапливи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    ДаКастрирамеБезродникаПаситто
    Веднъж станеш ли Безродник- Предател, такъв оставаш за цял живот .Това го знаят много добре и господарите на Навални - професионалните убийци от МИ-6.За това твърде вероятно е те да са го убили.Има много индикации, причини и начини да го сторят.Платили са на някой затворник от колонията или на някой служител от охраната .Има десетки препарати, които биха предизвикали кръвен съсирек и които са неоткриваеми при изследване .Саксонските шпиони са тези, които се опитаха и преди години да го отровят.Самият факт, че Безродникът умря в навечерието на президентските избори подсилва тази версия като най-правдоподобна и възможна.Въпросите са два:Кой има интерес и защо точно в този момент умря? Че Навални умря в навечерието на президентските избори потвърждава версията, че това е дело на господарите му.Госоодарите му нямат нужда от Предателя и за последно използваха и смъртта му за пъклените си дела .Господарите не обичат предателите,дори и да са им слугували до последно .
  • 3
    8
    Руский
    Кирило Будинов е умен хахол ! Той знае , че когато свърши войната ще се наложи да живее, и за да е спокоен за семейството си и за себе си прави този жест на Владимир Путин за да има очи пред него ! Всички от разузнаването си помагат , но услугата не е безплатна !!!
  • -1
    7
    До фена на путлерчо
    Нещо да ти гАвори ,, кораба майка,, Чуваш ли гласове в главата , Слагай алуминиевото фолио на кратуната , ще те отвличат за опити .
  • 10
    6
    Путлерчо
    Без да знам добре руски, оправи си падежите и чувството за хумор, защото не те правят да изглеждаш остроумен или забавен, а като инфантилизиран човек на над средна възраст със забавено умствено развитие.
  • -13
    5
    фена на путлерчо
    Гаварит Мацква, ас сам истинския! Ана станала на падводница, ама мъй очен даволнаи патамучта мъй очен глупавъй рушлямсками трольички! Краварите на бидона на зелето на мутрофанката и пабеда на кримския мост! И други бращолевения малоумни мога да пиша! Нищо че никой умен не ме разбира, то капейките си валят! Анадънму! :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари