Шефът на Пентагона е приет в болница

0
Лойд Остин е настанен във военната болница "Уолтър Рийд"
Лойд Остин е настанен във военната болница "Уолтър Рийд" Снимка: БГНЕС

Лойд Остин е настанен във военната болница "Уолтър Рийд"

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е приет в болница заради здравословни проблеми в понеделник, съобщи вчера Пентагонът.

Той е настанен във военната болница "Уолтър Рийд", която се намира близо до Вашингтон. Причината са "усложнения, последвали неспешна медицинска процедура", се казва в изявление на говорителя на Пентагона Пат Райдър.

Не е ясно колко време ще остане Остин в болница.

"Той се възстановява бързо и от днес (петък) ще започне отново да изпълнява всичките си задължения. Във всеки момент заместник-министърката на отбраната беше готова да действа и да упражнява при необходимост правомощията на министъра", уточнява говорителят.

Докато отсъства Остин ще бъде заместен от заместник-министърката на отбраната Катлийн Хикс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Техасо
    Преди няколко дни имаше удар по хотел Харков Палас, за който руските служби са знаели, че украинските хазари и техните шефове от Пeнтaгoнa имат явка! ..Едва ли обаче точно министърът на отбраната на CAЩ ще се навре там.
  • 6
    2
    русенец
    Пък мен ме интересува, даже имам въпроси: 1. Защо чак сега го съобщават! 2. Има ли нещо общо с ударите на Руската армия по военни обекти , извършени след терористичния акт на Украйна с ракетния удар срещу ДЕТСКИЯ площад в Белгород? Защото от един от военните обекти след удара е имало масирана аеро евакуация с хеликоптери, както и полети на медицински самолети от Украйна към Германия и САЩ. Защото никой не казва от какво е болен генерала. Изобщо въпросът ми е руснаците ли са му напълнили задника с олово или някой друг?
  • 7
    1
    123
    Да го духа със целия сащ ! Американски новини не ни вълнуват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари