Шефът на кабинета "Петков" с коментар за протеста и новите ковид мерки

0
Правителството и представители на редица министерства от около седмица готвят нов пандемичен план, който днес е бил обсъден на оперативно заседание на Министерския съвет
Правителството и представители на редица министерства от около седмица готвят нов пандемичен план, който днес е бил обсъден на оперативно заседание на Министерския съвет Видео: NOVA

 Лена Бориславова каза, че ако здравните експерти преценят, ще има "ограничаване правата на гражданите"

Шефът на кабинета "Петков" Лена Бориславова коментира в ефира на NOVA случващото се на протеста пред Народното събрание, както и евентуалното въвеждане на нови противоепидемични мерки.

Правителството и представители на редица министерства от около седмица готвят нов пандемичен план, който днес е бил обсъден на оперативно заседание на Министерския съвет. Все още се изчистват детайлите по него и той ще бъде представен в най-кратък срок, увери Бориславова.

"Надявам се, че протестът пред парламента ще се запази в разумни рамки. Искаме гражданите да знаят, че мерките, които се обсъждат, ще бъдат съобразени с това какво е най-добро за целия български народ", увери Бориславова. И допълни, че "последното желание на правителството е да затваря бизнеси и да налага ограничения на хората".

Бориславова обаче подчерта, че ако здравните експерти преценят, че такива мерки ще спасят човешки животи, все пак ще се прибегне до "ограничаване правата на гражданите".

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари