Шеф Михалчев напуска "MasterChef"

0
Той сам обяви това в социалните мрежи
Той сам обяви това в социалните мрежи Снимка: bTV

Кулинарното шоу "MasterChef", което ежегодно се излъчва по bTV, изгуби още едно от лицата си

Това е шеф Петър Михалчев, който бе основен цвят в предаването със своя вид и характер.

"Лошото" момче в кухнята, което е виртуоз на тема японско апетитно меню, сам обяви в социалните мрежи, че в предстоящото издание на предаването няма да участва.

"Приятели, на запитванията които отправяте към мен…, няма да участвам в проекта masterchef bg. Благодаря на феновете през тези 7 години! Забавлявайте се с новото жури, желая успех на всички участници!", написа Михалчев.

Феновете на формата са изключително разочаровани, а мнозина заявяват, че няма да гледат предаването, пише Марица.

Така" MasterChef" се разделя изцяло с първоначалните си топ готвачи. Първите сезони участниците бяха тормозени от Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев.

Ангелов вече е в друга телевизия и се вихри в друг кулинарен формат - "Hell's kitchen". Андре Токев си отвори проблеми с органите на реда, след като се качи пиян зад волана и бе заснет.

Сега финалът постави Михалчев със своето изявление. Засега е ясно, че в следващия сезон лице ще е Силвена Роу. Кои обаче ѝ правят компания, остава под въпрос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари