Шампионка по джу - джицу почина от сърдечен арест

0
Сандра Бади бе само на 31 години
Сандра Бади бе само на 31 години

Сандра Бади бе само на 31 години

Звездата на френското джу - джицу Сандра Бади почина само на 31 години след сърдечен арест.

Клубът по джудо Soumoulou, който тя представлява, каза, че смъртта ѝ ще остави "голяма празнота навсякъде около нея", предаде ММА България.

Бади спечели злато за Франция в отборното състезание на Световните игри през 2022 г. в Бирмингам, Алабама.

Тя спечели и индивидуален бронзов медал в борбата до 48 килограма при жените. На Световното първенство на Международната федерация по джу - джицу през 2022 г. в Абу Даби Бади спечели сребърния медал до 48 килограма.

С огромна тъга научихме за кончината на Сандра Бади.“, написаха от джудо блуб "Сумулу".

Освен сребърния медал от световното първенство, тя има два бронзови медала в индивидуалните дисциплини и един златен медал в отборните състезания. Тя също така стана сребърен и два пъти бронзов медалист от Европейското първенство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    9
    до 8
    малееее какъв си гений! И сигурно гледаш само бнт,бтв и нова :) При всички "пандемии", където не е ясно нищо се правят аутопсии, за да се разбере аджаба какво става. Само при ковида не се правят, че "да се предпазят лекарите", щото те не знаят как да се пазят от инфекции, обаче пък нас ни "пазиха" с обикновенни маски 🤣🤣🤣 от де се навъдихте толкова промити телета?!?!?
  • -11
    8
    до 4
    Помниш, ама като маймуните! Аутопсии не се правеха от избухването на епидемията, много преди да извадят ваксините! И не се правеха, за да не се заразят лекарите! Абе откъде ви копат?!?
  • -14
    7
    До 3
    Чак сега разбрах ,благодарение на теб,от каква почина кучето ми - от ковит ваксината !И ти вярвам безрезервно...
  • -11
    6
    абе не се
    ваксинирайте бе, кой ви кара, само не разбирам що ревете като изоглави?!? щом сте по-лекари от лекарите лекувайте се сами, само не ревете после! аман от кресливи антиваксъри! пишете си там в бгмама и не пречете!
  • -15
    5
    До 1
    Когата слънцето не изгрява заради облаците,пак САЩ и ЕС са виновни...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари