Сгрешена сметка за вода вкара италианка в реанимацията

2
Виждайки сумата от 15 300 евро, пенсионерката се е почувствала зле / снимката е илюстративна /
Виждайки сумата от 15 300 евро, пенсионерката се е почувствала зле / снимката е илюстративна /

Виждайки сумата от 15 300 евро, пенсионерката се е почувствала зле

Възрастна жена в Италия попадна в болница заради сметката си за вода, съобщава La Repubblica, предаде БГНЕС.

88-годишната Катерина Джовинацо от община Кампоросо е получила сметка за над 15 300 евро за използване на водоснабдяването от август до октомври.

Виждайки сумата, пенсионерката се почувствала зле, тъй като според нейните изчисления трябвало да плати само 55 евро. Освен това ВиК вече е изтеглил половината от сумата от сметката ѝ.

След това Джовинацо получила припадък и бе приета в интензивно отделение. Скоро стана ясно, че фирмата е объркала сметките на възрастна жена и на друг клиент. Водопроводчиците казаха, че изтеглените по погрешка пари автоматично ще бъдат върнати по сметката. Джовинацо обаче все още е в болницата, а семейството ѝ се страхува за живота ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Убеден съм, че
    Ако беше русенското ВиК нямаше да върнат парите на жената! Щяха да ѝ ги приспадат от следващите сметки за вода, докато е жива!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари