Северна Корея изстреля балистична ракета

0
Ракетата е изстреляна четири дни, след като Северна и Южна Корея си размениха предупредителни изстрели
Ракетата е изстреляна четири дни, след като Северна и Южна Корея си размениха предупредителни изстрели Снимка: БТА / АР

Ракетата е изстреляна четири дни, след като Северна и Южна Корея си размениха предупредителни изстрели 

Северна Корея изстреля балистична ракета край източното си крайбрежие, съобщи днес южнокорейският Обединен комитет на началник щабовете, предадоха световните агенции, съобщава БТА

Не се съобщава повече информация, включително какво разстояние е прелетяла ракетата.

Ракетата е изстреляна четири дни, след като Северна и Южна Корея си размениха предупредителни изстрели край западното крайбрежие на фона на засилено военно напрежение.

Изстрелването - най-новото от поредица оръжейни тестове на Северна Корея през последните седмици, дойде в момент, когато Южна Корея приключва ежегодно военно учение, което Северна Корея разглежда като репетиция за нахлуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    4
    daskal
    До 3: Тъп сащнически изверг! сащ е агресор! Вие от сащ сте фенове на кръвосмешение, джендеризъм, обратенизъм и лъгъбътизъм! ДА НА РАСИЗМА! НЕ НА ГЕЙИЗМА!
  • 6
    3
    До 3
    Тъп рашистки троле, българският език е труден, не е като за избледнели от студ, глад и кръвосмешение грозни рулямски мутри!
  • -4
    2
    Костадинов се казва
    Как може да го забравиш , как не се срамуваш ?
  • -4
    1
    Гладни и мизерни , но
    бранят Свободата си ! Защото имат ръководител на место. ? В България има само един достен да бъде ръководител на нашето государство , но му забравих името.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари