Сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият граничен полицай

6
35-годишният мъж е застрелян в главата
35-годишният мъж е застрелян в главата Снимка: Личен архив

Униформеният е бил един от най-опитните служители в района

35-годишният сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият на границата полицай при престрелката миналата нощ, съобщи Флагман.бг, позовавайки се на свой източник. 

Униформеният бил един от най-опитните служители в района, започнал работа през 2013-2014  година и за кратко време успял да докаже професионалните си качества и с гордост носел пагона. 

Трагедията е станала снощи около 20:35 часа в района на 242-ра пирамида при село Голям Дервент. Граничен наряд в състав сержант Петър Бъчваров и служител на Министерството на отбраната се натъкват на срез на оградата. Слизайки от служебното МПС, полицаят насочва фенера към въпросния срез, последвал е веднага изстрел от съседната територия на Република Турция, с който служителят на МВР е убит. Той е бил застрелян в главата като е загинал още при първия изстрел. Това съобщи на брифинг вътрешният министър Иван Демерджиев.

Стрелбата продължава около 20 минути. 

Групата, която е произвела изстрелите, се е оттеглила към вътрешността на Турция.

Осъществен е контакт с турските власти, предприети са действия по установяване на извършителите.

Това е граничният район, където е станала престрелката, убиецът е избягал в Турция

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    3
    гражданин
    Абсолютно добре планирано и организирано убийство.Отмъщение за двамата,дето загинаха в камиона.Срязването на оградата се нарича засада тип"Фред Карно".Ако нашите момчета не почнат да стрелят на поражение,черните забрадки в България ще се увеличат.Къде е сега Хелзинския комитет?Бог да прости младата душа!
  • 10
    2
    Отегчен
    Нищо нечовешко няма в случая. Става дума за живот и смърт. Ако щете по библейски. Афгана или сириеца избира: или да умре от глад или студ, или да убие човек за да се оцелее. Споменах ли, че Библията прелива от такива примери. Баш си е човешко.
  • 15
    1
    daskal
    Безскрупулно, нечовешко! Що за изрод трябва да си, за да убиеш така абсурдно безсмислено човека?! Какво ти е сторил? Каквото и да е трябвало да прикриват, няма никаква причина за това убийство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари