Сергей Лавров: Западът си играе с огъня

0
Снимка: БГНЕС

Западните държави си "играят с огъня", като се съгласяват да предоставят на Украйна произведени в САЩ изтребители F-16

Руският първи дипломат предупреди, че западните държави си "играят с огъня", като се съгласяват да предоставят на Украйна произведени в САЩ изтребители F-16, наричайки това "неприемлива ескалация" на конфликта, предаде АФП, цитирана от Нова телевизия.

"Това е игра с огъня, без съмнение", заяви външният министър Сергей Лавров в откъс от интервю за руска телевизия, публикувано в социалните мрежи, като осъди опита за "отслабване на Русия" от страна на "Вашингтон, Лондон и техните сателити в ЕС".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    18
    до 17
    Ами няма 80 рубли, аз чакам от миналата година да стане 200 за долар, както рече бай дън, че да завъртя една далаверка, ама на цяла година нищо не става! Излъга издухания дъртак, пък аз му се вързах!
  • 0
    17
    До 6
    Кажи ми,че си отворен,как върви 1 долар,стигна ли 90 рубли,понеже казаха,че за 1 евро давали 98 рубли?Вярно ли е?Мисля да ходя в Русия,рая на света,та да не се мина,де...
  • 2
    16
    До 1
    Затова ли Коня плаши САЩ за пратката от Ф 16 за Украйна...
  • -1
    15
    до 12
    а укрите виж кви са ни умнички, за 4 месеца се научават! молодцы!
  • 2
    14
    хахаа
    Лавров пък ходи в Африка да си играе с пишките на Еритрейците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари