Сенатор разкри целта на САЩ в конфликта в Украйна

0
С американски оръжия и пари Украйна ще се бори с Русия до последния украинец, казва сенатор Греъм
С американски оръжия и пари Украйна ще се бори с Русия до последния украинец, казва сенатор Греъм

С американски оръжия и пари Украйна ще се бори с Русия до последния украинец, казва сенатор Греъм

САЩ вече не крият целта си в конфликта в Украйна

Сенаторът демократ Линдзи Греъм казва:

„Харесвам пътя, по който вървим. С американски оръжия и пари Украйна ще се бори с Русия до последния украинец.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    8
    До хахото, правещ се на...
    Ако говорим на фашист, то надали има по-голям от Путлер. Идеология на националсоциализъм. И Хитлер, като Путлер искаше да защитава правата на арийската нация. И Хитлер мобилизира един цял народ. И хитлер отначало имаше успехи на фронта, но после го наритаха. Има савия прехвален Москвич, няма нито една руска о една разлика. Германците имахе нещастието да имат за ръководител своя "фюрер", но немската дисциплина, ред, трудолюбие успа 3 пъти през миналия век да изправи тади страна от дъното на разрухата до водеща сила. За разлика от тях, руснаците, лежащи върху океан от природни богатства буксуват на едно и също място.Дори и вървят по-надолу. Ето, в сега прехваления нов Москвич няма нито една руска част. Блатная, или повече известна като Империя на злото затъва все повече и става все повече зависима, къде от Китай, къде от Иран, къде от Сирия или Чечня. Русофилистиците тръбят, че Украйна става зависима от САЩ, а ватниците че стават зависими от Китай, Иран, Сирия, Чечня?? Нито една християнска държава, повечето мюсюлмани. Това ли са руските християнски ценности. Нека припомним думите на Кадиров, че първия заклан от него човек е бил руснак. Идва време всеки да си плаща борчовете
  • 12
    7
    До тъпата путка под мен:
    Точно по същия начин мислят и американските ви приятели за усрайна – ще се бият с Путин до последния усраински фашист заради „гордоста и независимостта , а числеността на хохленските трупове няма значение“!!! Поздрави от семейство Байдън!
  • -11
    6
    До пети
    Също така видяхме победоносния ход на армията ватници, като тридневната спец операция в Украйна се превърна в 9 месечна безсмислена война. Видяхме как отстъпват от Херсон, видяхме как крайцера Москва стана развъдник за миди и водорасли за вечни времена на дъното на Черно море. Когато защитаваш земята си, свободата си, гордостта си и своята независимост няма значение числеността.
  • 17
    5
    До 1:
    Да, да, видяхме ги какви „мъже“ са, и лексусите им видяхме, и курвите наджукени! И как храбро се „биха“ за нещастната си Усрайна в скъпарските ни хотели по родното Черноморие, Банско, Боровец и Пампорово!
  • 9
    4
    fas
    Дунавмост, публикувайте НОВИНАТА за цялата 2023 година: Турция официално се оттегли от Истанбулската конвенция. Държавният административен апелативен съвет (İDDK) призна за законно оттеглянето на Турция от Истанбулската конвенция за превенция и борба с насилието срещу жени, съобщава телевизионният канал Habertürk. Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието срещу жени и домашното насилие (Истанбулска конвенция) е международно споразумение на Съвета на Европа срещу насилието срещу жени и домашното насилие. Турция стана първата страна, ратифицирала конвенцията на 14 март 2012 г. През март 2021 г. обаче президентът Тайип Ердоган обяви оттеглянето на Анкара от конвенцията, заявявайки, че целта й е променена и отсега нататък документът е "несъвместим със социалните и семейните ценности на Турция“. ЕС разкритикува това решение на Анкара. "Държавният съвет за административни обжалвания (İDDK) призна решението за оттегляне от Истанбулската конвенция като в съответствие със закона. Съветът с мнозинство на гласовете реши да "отхвърли“ възраженията, че оттеглянето от конвенцията противоречи на закона. След като İDDK реши да се оттегли от конвенцията в съответствие със закона, Турция официално се оттегли от Истанбулската конвенция“, съобщи телевизионният канал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари