Семейство с деца беше убито при обстрел край Киев

0
Това предизвика гневната реакция на украинския  президент, който каза, че неделя е бил ден за прошка, но окупаторите на страната му няма да получат такава
Това предизвика гневната реакция на украинския президент, който каза, че неделя е бил ден за прошка, но окупаторите на страната му няма да получат такава Видео: NOVA

Снаряд паднал в града докато хората се опитвали да се евакуират

Тече втората седмица от войната в Украйна. Семейство с две деца е било убито при обстрела на град Ирпен в района на Киев, предаде NOVA.

Това обяви кметът на града. Чуждестранни журналисти, които се криеха от атаката, също потвърдиха смъртта на семейството.

Снаряд паднал в града докато хората се опитвали да достигнат Киев. Според журналистите, обстрелът е продължил, въпреки че е имало колона от стотици цивилни и автобуси, които ги чакат.

Общо 8 души са били убити при евакуацията. А това предизвика гневната реакция на украинския  президент Володимир Зеленски.

Той каза, че неделя е бил ден за прошка, но окупаторите на страната му няма да получат такава.

"Семейство беше убито в Ирпен днес. Мъж, жена и двете им деца. Убити на пътя. Все едно са мишени на стрелбище. Убити, докато се опитваха да избягат, да се спасят. Колко семейства трябва да загинат в Украйна? Няма да простим. И няма да забравим. Ще намерим всеки мръсник, който стреля срещу нашите градове. Няма да има мир за него на земята, освен под нея", каза президентът на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Неутрален
    То и Ратко Младич и Слободан Милошевич първо бяха победители. Всеки получава заслужевото. Освен ако Путин реши да не излиза от скривалището си, обкръжен от холограмни стюардеси
  • 0
    3
    Djdndje
    Amerikancite kato bombandiraha irak ili izraeltqnite palestina ne bqha zlodei... kakvi sa sega teq dvoini standarti... kradeca vika "drujte kradeca"
  • 1
    2
    До долния:
    Само да ти напомня, че победителите не ги съдят! За международен трибунал са идеолозите и изпълнителите на ПЛАНдемията и принудителния ГЕНОЦИД, наречен *ваксинация* на милиони доверчиви хора!
  • 2
    1
    русенец
    Не само вие няма да забравите. Светът няма да го забрави. Подсъдимата скамейка в Хага вече чака Путин. Въпрос на време е да застане там
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари