Село Розино потъна в скръб

0
23-годишна жителка на селото загина тази сутрин в тежка катастрофа
23-годишна жителка на селото загина тази сутрин в тежка катастрофа

23-годишна жителка на селото загина тази сутрин в тежка катастрофа

23-годишна жена е загиналата при катастрофа тази сутрин между селата Христо Даново и Кърнаре. На сигнала, който е подаден около 8:00 часа, са реагирали служители от РУ - Карлово. По предварителни данни лек автомобил „Опел“, управляван от жертвата, навлязъл в насрещното движение и се ударил в автобус.

На място е констатирана смъртта на шофьорката, която е с 11-месечен стаж зад волана. Без сериозни наранявания дете на 3 години, което е пътувало в колата. Автобусът е управляван от мъж на 25 години, отрицателни са пробите му за употреба на алкохол и наркотици. Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед, причините за инцидента се изясняват.

Жертвата е Мелвин И. Младата жена е от Розино, но е живеела на семейни начала с мъж от Христо Даново. Момченцето, което е пътувало с майка си в колата, е единствено дете на семейството. Жената го е карала на детска градина в Карлово. Вероятно тя се е разсеяла, загубила е контрол над волана, навлязла е в насрещното платно и се е забила челно в автобуса. Ударът е бил толкова силен, че една от предните джанти е забита в автобуса, пише Подбалкански новинар.

На място са много роднини на жертвата, които днес са се събрали в Розино да посрещат празника Рамазан Байрам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    N/A
    Кака не се научиха, че колкото повече натискаш тая газ, толкова повече се отдалечаваш а не се доближаваш до крайната си точка...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари