Сексът в кола е опасен

0
Със застудяването може да направите една фатална грешка
Със застудяването може да направите една фатална грешка

С понижаването на температурите, все повече хора осъзнават, че сексът на открито става предизвикателство - дори финландците започват да закопчават най-горното копче на ризата.

За съжаление, мнозина решават, че могат да се преместят в колата.

Артем и Анна решили да бъдат интимни във возилото, но с ниските температури преценили, че е добре да запалят двигателя, за да се стоплят. Двамата казали, че ще излезнат да се разходят, но вместо това взели ключовете за колата и отишли в гаража, споделя men.bg.

Родителите се притеснили, когато изгубили всякаква връзка и накрая слезли до гаража, за да открият, че двамата са починали от натравянето.

Руската аудитория признава, че в страната много често стават такива грешки и вече е по-безопасно да се прави секс зад кофите с боклук, отколкото в гаража. В Урал температурите падат под -16 градуса по Целзий.

Пишем тези редове, за да напомним, че ако наистина искате да оскверните семейната машина, намерете някой необитаван паркинг и тогава започнете отоплението.

Натравянето с въглероден оксид може да отнеме не повече от 10 минути и понеже липсва всякаква миризма, никой не може да го усети. Приемете, че изгореният бензин съвсем спокойно може да излезе на цената на най-обикновена хотелска стая.

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари