Дете е с опасност за живота, след като майка му го блъсна с кола

0
Детето е настанено в реанимация
Детето е настанено в реанимация

Инцидентът е от село Гуцал

Дете е с опасност за живота, след като майка му го блъсна с кола, съобщиха от Областната дирекция на МВР в София.

Около 12:30 часа вчера в полицията в Костенец е постъпил сигнал за блъснато дете в село Гуцал. При огледа е установено, че при качване на жената шофьор, автомобилът, който е паркиран под наклон на поляната, по все още неизяснени причини, е потеглил напред и е блъснал дъщеря ѝ.

Детето е настанено в реанимация, с опасност за живота. Майката е тествана за употреба на алкохол - пробата ѝ е отрицателна.

24 тежки пътни произшествия са станали в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. Двама души са загинали, а 29 са ранени при инцидентите.

В София има 22 леки катастрофи без загинали и ранени.

От началото на месеца тежките пътни инциденти са 446, при тях 35-ма души са загинали, а 600 са ранени. От началото на годината при 3448 тежки катастрофи има 260 жертви и 4575 ранени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Стоян
    Тази циганка ли е?Явно проста жена,трябва да арестуват този който и е дал книжката!
  • 1
    1
    Брр
    Брр .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари