Домоуправител сигнализира за опасен автомобил пред блок в Русе

22
Изоставеното превозно средство е предпоставка за злополуки поради влошеното си състояние, алармира Янета Георгиева
Изоставеното превозно средство е предпоставка за злополуки поради влошеното си състояние, алармира Янета Георгиева Снимка: Янета Георгиева

Изоставеното превозно средство е предпоставка за злополуки поради влошеното си състояние, алармира Янета Георгиева

Домоуправител на блок "Трейд II" в Русе подаде сигнал за изоставен автомобил на терена пред блока.

"Автомобилът е изоставен повече от 3 години, с неплатени прегледи и гражданска отговорност, което е видно от снимките, които приложих", пише Янета Георгиева.

"Въпросното превозно средство освен, че заема място за паркиране в така натовареният ни град, но е предпоставка за злополуки поради влошеното си състояние. Автомобилът е с подвижна част на покрива, който е пробит и дава възможност да се проникне в него, което е опасна игра за децата в квартала", алармира загрижената русенка.

"Надявам се да предприемете мерки за отстраняването му преди да е станала някоя неприятна ситуация.", допълва г-жа Георгиева в сигнала си към Helpbook.info.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    20
    Русенец
    Автомобила не е опасен, опасни са децата ви ,които не сте възпитали къде и с каква може да играят. А на тая лелка мога да кажа да си намери мъж. Защото липсата на полов живот води до там да си вре носа, там където не и е работата.
  • 9
    19
    Norge
    В Норвегия на паркинга не можеш да си правиш ремонти, да си миеш колата или да я зарежеш. А за този случай ако е зарязана колата си има специализиран транспорт за отнасяне към фирмата са скраб.
  • 22
    18
    daskal
    Някои разсъждения по-долу ме озадачават. Любопитно ми е дали подобно нещо може да се случи в Германия например. Купуваш си 2-3 дарака от битака и ги зарязваш пред блока с години. Как мислите?
  • 14
    17
    КОЙ Е ТОЯ
    баровец с този номер бе, да го издирярт веднага и да му тръснат една солена глоба, че дано се освести малко!
  • 1
    16
    DMT
    Първо трябва да се установи този паркинг на блока дали е частна собственост(на собствениците на блока) или общинска. Защото ако е частна собственост общината нищо не може да направи. Ако е общинска собсъвеност то тогава освен, че трябва да има ГТП, трябва да има и валидна ГО, понеже ако някой направи ПТП с паркирани коли(по новините имаше няколко такива случаи) и някоя от тези коли нямат ГО, то застрохователите не изплащат обезщетение.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари