Секретен доклад на КГБ разкри това, което НАСА крие за луната

0
КГБ са изготвили специален доклад, в който ...
КГБ са изготвили специален доклад, в който ...

Луната е най-близкият спътник на земята и въпреки, че ясно я виждаме всяка нощ, около нея винаги е имало изключително много неразгадани мистерии, а и напоследък изтичат редица строго секретни документи, които пораждат доста смели теории теории.

През последно време бял свят видяха редица документи, според които това, което ни учат в училище за Луната са абсолютни лъжи!

Според една изключително популярна теория е, че през мисиите Аполо, американските астронавти са видели огромни извънземни постройки на луната. Земляните получили директно предупреждение от извънземните да не се бъркат в техните дела и да стоят на далеч от луната, точно за това НАСА спряла програмата. 

Подобна теория се подкрепя и от строго секретни снимки, които на скоро изтекоха от китайското правителство. Правени са от лунен сателит и ясно показват постройка на повърхността:

Според официалната наука, Луната се е образувала след удара на земята с друга планета. Отломките от земята са се обособили и са формирали нашия сателит.

Нови строго секретни документи на КГБ от 1970-та година, които изтекоха на скоро показват, че това обяснение е нищо повече от прах в очите!

КГБ са изготвили специален доклад, в който водещи съветски учени лансират следната смела теория, предава binews:

Луната представлява огромен извънземен кораб с куха сърцевина и обвивка от непознат за хората метал. Върху метала има прах и камъни, които да замаскират нейната същност.

Това би обяснило един много странен феномен!Луната е удряна от милиони малки и големи метеорити. Както се вижда и с просто око, че кратерите от ударите са изключително неестествено плитки! 

Точно ефектът, който би се получил, ако отдолу има нещо твърдо! Другото, което учените са засекли е, че когато има удар от метеорит, цялата планета „вибрира като камбана“!

Това може да бъде обяснено единствено, ако под металната обвивка, луната е куха! Измервания от земята показват ясно, че докато плътността на Земята е 5.5г на кв. См., тази на Луната е едва 3.3г на кв. см. – ясно доказателство, че тя е куха в сърцевината си! 

Предполагаме сте гледали „Междузвездни войни“!? Е, теорията на КГБ е, че луната е своеобразна „Звезда на смъртта“! Явно постройките, снимани от китайския сателит са просто станциите на повърхността:

В лунната почва са засечени много високи нива на хром, цирконий и титан – съставки с антикорозионни свойства, които загатват интелигентна намеса!

Според тайния доклад в сърцевината на луната се помещавали извънземни, известни като „галактическа върхушка“. Луната била нещо като база за извънземния елит – ВИП ложа за наблюдение на процесите на земята!

Там се взимат истинските „геополитически решения“ за човечеството!

След като американците изпращат мисии до там, това не се харесва на „истинските кукловоди“, които явно харесват да остават необезпокоявани в сърцевината на луната и програмата Аполо бива прекратена.

Теорията звучи смела, но само се замислете! Луната е централен символ във всички световни религии и вероучения! Тя е била почита и често е всявала ужас в прадедите ни! Дали контрола на земята не се извършва точно от там?!

Източник: Bradva.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари