Сега може да разперите „криле”

0
Освободете се от грижите!
Освободете се от грижите!

Лунното влияние на 03.08.

Луната е в знака Стрелец. Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Ако твърде сте се потопили в битовизма, то сега можете да разперите „криле” и да се освободите от грижите. Освен това Луната има свойството да вдъхва творчески и социален огън – време да се обновите и ободрите. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

11 лунен ден продължава до 17:30ч – Сложен ден и енергийно много силен ден. Максимално нараства жизненият потенциал. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Да се избягват спорове и скандали. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Дори да ви достига кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Избягвайте скандалите и споровете. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Заболяванията в този ден представляват опасност за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието.

Подстригване до 17:30ч. Добре е в този ден да се предприеме макар и символично скъсяване на косата, което ще предотврати енергийните взривове, опасни за вашето здраве и от неприятности в комуникирането. Ако не ви е ден за подстригване, може да скъсите косата си дори на милиметър.

12 лунен ден започва след 17:30ч и продължава до 18:21ч на следващия ден. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове. Нека да присъстват в облеклото ви пъстрите, радостни цветове. Откажете се от всичко сиво и монотонно.
Секс - Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижка (след 17:30ч. до 18:21ч на следващия ден) - Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство. Косата ви и така улавя духовната енергия, но ако още от сутринта подстрижете макар и няколко косъма, това ще ви настрои към енергията на здравето и изобилието.
Благословен да е денят ви!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари