Бой в училище заради момче

1
Седмокласничка удря, блъска и обижда, а никой от съучениците ѝ не я спира
Седмокласничка удря, блъска и обижда, а никой от съучениците ѝ не я спира

Агресия заради момче прояви седмокласничка от Основно училище „Васил Левски” в Ловеч.

Това стана известно от социалните мрежи, където две клипчета на ситуацията предизвикаха множество коментари.

„Героините” са Бистра и Даяна. Ученички, които по думите на директора на най-голямото училище в града Илица Петрова досега не са създавали проблеми.

Агресивно настроена вчера в междучасието след четвъртия час е била Даяна, информира Дарик.

След обидните думи и крясъци Бистра, видимо разстроена, както се вижда се от клиповете, излетява от класната стая. Среща се с Илица Петрова и думите на момичето пред директора са, че Даяна я е била.

Веднага класният ръководител вика и Даяна и води двете момичета при педагогическия съветник, където отива и Петрова. Още там ученичките се разбират, прегръщат се, извиняват се за това, което са направили.

Ясно показаха, че осъзнават грешката си”, коментира директорът на ОУ „Васил Левски”. Същия ден е разговаряно с майката на Даяна, а днес – с родителите на Бистра. Според Петрова днес момичетата вече са в нормални отношения.

До този момент обаче Илица Петрова не знае, че ситуацията е заснета с мобилни телефони. Разбира това от социалните мрежи.

Имам вече информация кой е снимал. Извикахме родителите и на двете момчета, заснели с телефоните си инцидента. Обяснихме им, че вместо да снимат, е трябвало да помогнат, защото вече не са толкова малки деца. Най-малкото е можело да разтърват двете момичета”, каза директорът.

Има съгласие от страна на родителите и на четирите деца – двете момичета и двете момчета, педагогическият съветник да работи със седмокласниците. Наказания ще има, посочи Илица Петрова, те ще са по предложение на класния ръководител.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари