Седмичен хороскоп за 7 - 13 март 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Овен тази седмица ще отвори много нови възможности в различни области на живота. Единственото нещо, което се изисква от тези хора, е правилно да подредят приоритетите, след като са разбрали истинския си път, техните нужди, амбиции. Астролозите съветват Овните да не губят време и да не чакат животът им да се промени. Трябва да промените нещо точно тук и сега - иначе нищо. Няма да е излишно да се отървете от бариерите в съзнанието , тъй като от тях идват цял ​​куп проблеми, които блокират положителните вибрации на планетите в това вълшебно и благоприятно време.

Телец

Телецът продължава времето, когато трябва да използвате амулети за защита от провал и всяко зло . В живота на тези хора може да има много контрасти. Трябва да се подготвите за това, че един ден ще се случи нещо приятно, но в друг Вселената ще отнеме част от късмета и доброто настроение. Астролозите препоръчват Телецът да завърши всички най-важни неща преди 9 март включително, защото тогава Меркурий в Риби ще пречи на представителите на този знак. Друг неблагоприятен ден е неделята, в която ще настъпи съвпадът на Слънцето и Нептун. В този ден ще трябва да почивате повече.

Близнаци

Близнаците ще имат проблеми и финансовите въпроси излизат на преден план. В любовната сфера също ще има приятни и важни моменти, на които трябва да обърнете специално внимание. Ако Близнаците имат някакви конфронтации и конфликти с хората около тях в момента, тогава определено е време да покажете бялото знаме. Кавгите са загуба на ценно време и нерви. Пролетта е необходима за решаване на бизнес, работа, активност и добро настроение, а не за разпространение на негативизъм.

Рак

Раците ще могат да правят обичайните си неща и да не се страхуват от промяната. Проблемите с Меркурий и други планети определено няма да ги засегнат. Всичко, което се изисква от хората от този знак, е формиране на правилни мисли в главите им, които ще направят късмета техен постоянен гост . Казват, че в трудни времена всички средства са добри, но това не е съвсем вярно. Тази седмица е важно да правите точно толкова, колкото искате, и точно толкова, колкото е необходимо, за да поддържате спокойствие и стабилност в семейството и на работа. Няма нужда да излизате от пътя си. По-добре си отдъхни.

Лъв

За Лъв седмицата ще бъде много трудна, защото много събития ще се случат внезапно и без никакви предпоставки. Всички неприятности ще се изчерпят доста бързо, така че определено не си струва да се паникьосвате. По-добре е да посветите това време на изучаване на ориенталска мъдрост , езици, четене на интересни книги. Сега лъвовете трябва да бъдат изпълнени с увереност и оптимизъм, защото в обкръжението им може да се появят не особено приятни хора. Независими и самодостатъчни представители на Знака ще могат да излязат от сенките и да постигнат целта си.

Дева

Всичко, което Девите трябва да правят сега, е ефективно да си починат , тъй като звездите и планетите казват, че може да има проблеми на работното място и у дома. Да, може да се появят нови проблеми на радара, но това не означава, че животът на Девата ще се превърне в хаос. Ако хората от този знак искат да останат на повърхността, те трябва преди всичко да подобрят съня си, да се научат да заспиват бързо и да се възстановяват по-бързо. Като цяло седмицата ще бъде много богата на различни събития във всички сфери на живота.

Везни

Като цяло седмицата се очаква да бъде изключително динамична. Седмицата ще бъде успешна за онези Везни, които решат да се впуснат по-дълбоко в обичайните си дела. Не си струва да преследвате два заека наведнъж - по-добре е да правите едно по едно. В началото на седмицата астролозите ви съветват да вършите работа, която не може да се отлага. Ефективни ще бъдат бизнес пътуванията и лесната смяна на обстановката. През уикендите можете да прекарате време в домакинска работа.

Скорпион

Звездите и планетите ще помогнат на Скорпионите да се отърват от лошите навици, които тровят живота и биополето . Най-благоприятният ден от седмицата е понеделник. На този ден си струва да запишете всички дела за предстоящата седмица. Времето обещава да бъде трудно, но изключително продуктивно. Сега Скорпионите трябва да спрат да действат по вдъхновение и да добавят малко прецизност и конкретност към живота си. Приключенията и рисковете също са безполезни. Вселената предпочита необвързаните, но успехът може да чака тези, които искат да се посветят на любовта, семейството, приятелите.

Стрелец

Тази седмица Стрелците ги очакват големи победи в бизнеса, работата и любовта.

Бизнесът си е бизнес, но трябва и да си починеш. Не се карайте в първите дни от седмицата. Не можете да бъдете мързеливи, но претоварването също ще бъде излишно. Някои случаи ще трябва да се решават сами. В края на седмицата можете да помолите роднини и приятели за помощ, ако имате нужда от това. Това е идеалното време за нови запознанства, романтика и приключения. Всякакви проблеми ще се превърнат в кармично плащане за минали грешки.

Козирог

Козирозите ще имат много благоприятна и светла седмица. Астролозите силно съветват всеки, който е лишен от оптимизъм, да използва упражненията, които повишават настроението и самочувствието . Това е много важно сега, защото при наличие на съмнение и обезсърчение ще бъде много по-трудно да постигнете целите си. В началото на седмицата може да се появят и някои вътрешни противоречия, страхове и несигурност, но до сряда този проблем ще изчезне. Възможно е тази седмица да се сбъднат някои лични прогнози и предсказания на Козирозите. Периодът ще бъде изключително благоприятен за нови начала.

Водолей

Водолеите трябва да общуват възможно най-малко с отмъстителните зодии . В периода от 7 до 13 март тези хора могат да заразят всички наоколо с негативизъм и това е просто недопустимо. В четвъртък и петък звездите ще останат без работа, така че Водолеите ще отидат на безплатно пътуване. Нощните светила няма да могат да ги спасят в подходящия момент и няма да могат да им помогнат по никакъв начин, но няма да им пречат по никакъв начин. Вземането на важни решения ще бъде добре дошло, тъй като интуицията на Водолея ще бъде най-добрата. Астролозите насърчават хората от този знак да помагат на другите.

Риби

Рибите очакват благоприятна седмица, но може да има периодични срещи с неприятни хора от всякакъв вид. Първото нещо, от което ще се нуждаят представителите на този знак, е да не приемат негативното. Ако това не се получи, ще бъде възможно да използвате помощта на медитация за прочистване от отрицателна енергия . През почивните дни не забравяйте да почистите къщата правилно. Има добра новина: много проблеми ще бъдат решени от само себе си, без участието на Риби. Сега е строго противопоказано да се тревожите за дреболии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари