Седмичен хороскоп за 4 - 10 септември 2023

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Първата седмица на септември 2023 г. вече е тук

Лятото си отиде, очакват ни нови предизвикателства. Какво точно ще се случи вижте в седмичния хороскоп за 4-10 септември 2023 г.

Овен

През тази седмица се опитайте да не се поддавате на изкушения и провокации. По-добре е предварително да очертаете линия на поведение и да се придържате към нея на всяка цена. Не позволявайте на критиката и негативизма да ви наранят: това ще отмине... Не се страхувайте да поискате помощ, ако не можете да се справите с огромното количество работа сами. В петък са вероятни добри новини и обещаващи предложения. През уикенда може да ви преследват различни недоразумения, затова се опитайте да бъдете по-внимателни.

Телец

През тази седмица дългогодишни проблеми ще останат на заден план, а вашите неочаквани решения ще донесат страхотни резултати. Ако си поставите за цел да постигнете кариерно израстване, опитайте се да не губите ценно време, но, разбира се, не за сметка на колегите ви. В сряда можете да спечелите блестяща победа над вашите конкуренти. През почивните дни ще изисква внимание, добре е да решите някои битови проблеми.

Близнаци

Сега сте пълни със сила и енергия, а интуицията ви подсказва само правилните решения, така че е почти невъзможно да ви измамим. Тази седмица ще бъде благоприятна за решаване на професионални, творчески и лични задачи. Покажете целенасоченост и увереност в постигането на целите си. Вашите таланти, включително дипломация, ви позволяват да получите необходимата информация и да преговаряте с правилните хора. Пътуванията ще бъдат много успешни и приятни. Кратка почивка на морето или в планината би била страхотна идея.

Рак

Седмицата се очертава доста спокойна и премерена. Разширете социалния си кръг, вероятни са бизнес и лични срещи, които ще открият пред вас интересни перспективи. В работата ви ще са полезни качества като точност и спокойствие. Краят на седмицата е добър период за пътувания и командировки. В петък се опитайте да запазите равновесие във всяка ситуация. Имате сили да се справите с възникналите трудности, прекарвайте повече време с любимите хора. Отделете уикенда само за почивка.

Лъв

Тази седмица ще имате възможност да намерите влиятелни познати, които могат да направят приятни промени в живота ви. Работата заплашва да погълне по-голямата част от вашето време и внимание. Просто трябва да действате активно, а не да се съмнявате и тревожите. В сряда може да има известно разминаване във вашите виждания и вижданията на околните. Петък ще бъде доста спокоен и ще бъде чудесно начало на уикенда.

Дева

Опитайте се да бъдете по-откровени в отношенията си с вашия партньор в живота, тайните ще ви отчуждят един от друг. Седмицата е наситена със събития и различни приключения, но все пак е препоръчително да спрете навреме и да избягвате изкушенията. Може да сте планирали твърде много и да се наложи да се откажете от част от планираното, но това не е причина да се разстройвате. Във вторник и петък експериментите може да не се приемат толкова добре, затова е препоръчително да използвате традиционни методи.

Везни

През тази седмица заради собственото ви добро изключете залога „на случаен принцип“. Сега ще ви трябват такива качества като почтеност и трезвост на преценката и ако към тези добродетели добавите такт и способност за съчувствие, можете да постигнете много. Обърнете необходимото внимание на детайлите и не забравяйте за точността. В личния ви живот ви очакват ярки и разнообразни събития. Опитайте се да прекарате почивните дни е със семейството си.

Скорпион

Тази седмица можете да правите всичко: да работите страхотно и да печелите, както и да си уредите среща и да се забавлявате. Ще можете да изживеете тази седмица в приповдигнато настроение. Ще можете да решите във ваша полза кариерни въпроси и отношения с бизнес партньори. Не се страхувайте от внезапни промени, прилив на емоции по време на следващия разбор у дома. Имате право да поставите точката на i. Сега е подходящо време за посещения, срещи и организиране на празници.

Стрелец

Тази седмица, за да свършите това, което сте планирали, ще са ви нужни малко усилия и самочувствие, съсредоточете се върху най-важното. Не е желателно да се забърквате в съмнителни проекти, особено след като работата и съпътстващата работа така или иначе няма да ви липсват. Пътуванията и преговорите ще се окажат успешни. Петък ще ви зарадва с общуване с приятели. Кратко пътуване през уикенда обещава страхотна почивка в приятна компания.

Козирог

През тази седмица кажете категорично „не“ на мързела, използвайте всяка възможност да използвате знанията и уменията си. Колеги и началници ще са готови да ви подкрепят и да ви помогнат да преодолеете трудностите. В личната сфера злощастно недоразумение заплашва да прерасне в конфликт, но във вашите сили ще бъде да го предотвратите. През втората половина на седмицата можете да постигнете всичко, което искате, благодарение на дружелюбието и тактичността, повече слушайте, отколкото говорете. През почивните дни отделете време на някаква красива дейност.

Водолей

През тази седмица трябва да си поставите реалистични цели, а не да се реете в облаците. Научете се да се доверявате на близки, приемайте помощта им. С цялата широта на природата и чувството си за дълг се опитайте да спестявате парите, които печелите за лични нужди. Би било хубаво да не оставате на работа през почивните дни, а да прекарате уикенда със семейството си, за предпочитане извън града.

Риби

Тази седмица може да донесе . Но преди да действате решително, първо обмислете нещата. Обърнете внимание на нюансите и други малки неща. Препоръчително е да не проявявате нетолерантност и негативизъм към колегите на работа, в противен случай всичко ще се обърка. В средата на седмицата самочувствието ще се повиши, ще можете да извършвате сложна и отговорна работа. До уикенда може да се натрупа умора. Подарете си посещение на спа или просто басейн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари