Седмичен хороскоп за 30 юли - 5 август 2018

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии!
Виж седмичния хороскоп за всички зодии!

Овен

Жизненият ви потенциал започва да се покачва. Чувствате увереност в себе си и съумявате да поведете единомишленици за своята кауза. Звездите ви предричат, че имате всички шансове за постигане на поставените цели. При общуване с чужденци сте твърде импулсивни, дори резки и напористи, което не е във ваш плюс. Не е изключено вашата активност и отговорност да провокира одобрението на партньори и колеги. Може да се появят нови идеи за намиране на допълнителни доходи.

Емоционалното ви състояние оказва благотворно въздействие върху вас във физически план. Не се блазнете от неочаквани, на пръв поглед благоприятни възможности, особено, ако те се предлагат от хора с оригинални навици. Обстоятелствата ви предлагат възможност да разширите диапазона на своето лично влияние. Вашата инициатива може да даде реални резултати, но изисква огромни усилия, бързи решения и нестандартен подход. Вие не чакате подходящия шанс, а сами го създавате.

Под напрежение от случващото се, вие лесно може да се хвърлите в една нова връзка. Звездите ви предупреждават, че някакво събитие може коренно да промени живота ви за в бъдеще. Рискованото стечение на обстоятелствата в най-добрия случай може да доведе до нова форма на общуване в личен план. Но е вероятно и да преобърнете живота си с краката нагоре. Може да ви се иска да започнете всичко отначало.

Жените от знака може да имат интересно познанство. Възможно е то да се превърне в интимна връзка. Обаянието и жизненият ви потенциал се намират на високо ниво. Всяко ваше действие се приема благосклонно. Мъжете от знака трябва да поставят в ред личния си живот. Не трябва да изисквате толкова много от партньорката си, защото и вие не сте толкова съвършени. Тайни недоброжелатели могат да ви създадат неочаквани пречки, или началството да измени отношението си към вас, поради забавяне изпълнението на поставени ви задачи.

Възможно е да станете обект на насмешки и злобни подмятания. Постарайте се да концентрирате вниманието си върху собствените си преживявания – устойчивостта ви помага да задържите позициите си. Вашите тайни страхове в любовната сфера може да се превърнат в безпокойство, макар за това да няма никакво основание. Смело трябва да вървите напред. Характерното за вас търпение и творческа фантазия ви помагат да постигнете намеренията си. Само че трябва да използвате друга стратегия. Вероятно е да получите известие, което да промени донякъде живота ви в положителна посока. Не изпускайте този шанс.

Телец

Започва период на вътрешно равновесие и духовно освобождаване. Вие се стремите да потискате страстите си и да противостоите на отрицателните външни влияния. Жизненият ви потенциал се покачва. Бъдете готови за положителни промени в личен план. Но това не трябва да ви кара да се отпускате. Хората с творчески интереси може да получат мощната подкрепа на звездите. Този период е благоприятен за пълно разкриване на личността ви. Стремите се да проявявате остроумие, участвате в разни спорове и дискусии.

Силата на чувствата обаче влияе върху емоционалното ви състояние. Отношенията с колеги и партньори напълно се стабилизират. Условията способстват за борба със собствения ви егоизъм. Вероятно е да направите изгодна покупка. Мнозина от вас може да станат обект на нечии романтични чувства и могат да отвърнат на тях със същото. Възможно е любовната привързаност да ви подтикне към смяна на гардероба или занимания със спорт, което освен, че ви доставя удоволствие ви откроява от другите. В делови план сте изпълнени с нови идеи и сте готови за промени. Всичко, с което се захванете, ви се отдава с лекота и от най-заплетените ситуации успявате да извличате полза за себе си.

Разширявайки собствените си възможности и напредвайки в кариерата се отнасяйте избирателно към поставените цели, за да не потънете в света на фантазиите. Вашата помощ е оценена не само с думи, но и с дела. Не предприемайте кардинални решения. Главното е да съхраните вътрешния си свят и душевно равновесие. Пазете се от изкушения. Възможно е да усетите сериозни промени в отношенията си с околните. Те могат да са променливи. Възможно е да станете обект на негативно влияние. Вероятни са и непредвидени разходи, така, че бъдете пестеливи.

Търпеливо опитайте да докажете себе си в работата и така да излезете от сложна ситуация. Постарайте се да не акцентирате вниманието си върху собствените си преживявания. Вероятно е да попаднете в деликатна ситуация, която изисква вникване и енергия. На вас няма да ви достига последователност в решаването на проблемите и произтичащите от това последствия. За това трябва да се съсредоточите върху важните за вас неща. Не приемайте критиката към себе си твърде близко, а я приемайте като градивен елемент.

Близнаци

Този период обещава да бъде активен и се ознаменува с нарастване на жизнените ви сили. Освен това сте в състояние да покажете и организаторските си способности. Може да ви се наложи да се приспособявате, да проявявате търпимост и да демонстрирате творчески подход към решаване на задачите. Благоприятни са пътуванията, ходенето на плаж, общуването и обмислянето на нови източници на доходи. Вероятно е вашият авторитет да укрепне. Недоброжелател може да се опита да ви постави крак, но в резултат на това сам да се спъне.

Имате възможност да осмислите изминатия път. Възможно е да имате изясняване на отношенията с близък човек. Започва период изпълнен с различни събития, но в същото време и за отстояване на вътрешната свобода, постигане на душевно равновесие и противопоставяне на низките страсти. Жизненият ви потенциал е висок. Справяте се във всичко много добре. Основните ви душевни препятствия са упоритостта, желанието да командвате и стремеж да се поддавате на страстите си. Изключително благоприятни са любовните отношения, пътуванията и срещите. Нараства кръгът ви на общуване и вие намирате време, както за делови контакти, така и за по-ярки и оригинални срещи.

Звездите ви съветват да държите емоциите си под контрол. Възможни са разногласия с интимния партньор свързани с общи пари или вещи. Обърнете внимание на физическата си кондиция и външен вид. Ако се налага може да започнете някаква диета. Жизненият ви потенциал е висок. Пробвайте да се издигнете в обществото, обърнете се към високопоставени познати с някакво предложение. Благоприятни са разходките и заниманията с творчески труд. Очакват ви множество срещи и приятни моменти.

Времето е благоприятно за укрепване на личния авторитет и служебно израстване. Вероятно е положително известие, което отваря пред вас нови хоризонти. Може да се появи възможност да разберете по-дълбоко своите възлюбени. Това, което по-рано ви е карало да се наостряте и да бъдете подозрителни, сега ви се отдава възможност да проникнете в същността и да проявите разбиране. Не бъдете горделиви и дребнави към околните. Проявете самостоятелност, сдържаност и предвидливост. От това до голяма степен зависят успехите ви.

Рак

Седмицата е подходяща за пътувания, развлечения и набиране на нови впечатления. Идете някъде на плаж, поспортувайте, срещнете се с приятели. Не се лишавайте от положителни емоции и се постарайте да проявявате повече мъдрост и любов. В противен случай рискувате да влезете във всевъзможни дребни противоречия. Възможно е да имате ново запознанство, което да промени напълно вашата представа за света и случващото се.

Повишената ви емоционалност се отразява благоприятно на творческите ви и делови ангажименти. Животът ви доставя удоволствие. Не ви се препоръчват тайни сделки, дори те да са страшно примамливи. Периода е благоприятен за общуване, търсене на нови източници за печалба и стремеж към идеалите. Вие сте защитени от висшите сили и злините ви отминават. Ако ви предложат нов проект, съгласете се. Имате успех във всяко едно начинание. Периодът носи известни противоречиви тенденции, доста илюзии и надежди. Очакват ви доста неизяснени ситуации.

Бързото взимане на решения по време на общуване е много важно. Със силата на убежденията може да преодолеете някои сложности по време на преговори с делови партньори. От вашата предвидливост и внимателност в общуването зависи изцяло успехът на заниманията ви. Обстоятелствата на периода ви дават възможност да укрепнете физически, да станете по-активни при постигането на определени желания и осъществяването на поставените задачи. Нечие мъжко влияние или чужд пример може да ви ободрят във вашите увлечения. Емоционалната нестабилност на жените от зодията пречи на романтичните им отношения. Отнасяйте се критично към своите недостатъци.

Звездите дават възможност на много от вас да извлекат полза, използвайки парите или някакви ресурси на други хора, или като се разпореждат с имуществото им. Възможно е значително подобряване на финансовото положение и благодарение на интимния партньор. Жените от знака не бива да отстояват на всяка цена мнението си и да изказват категорични мнения. Интереса към духовната страна на живота и търсене на отговори на вечни въпроси може да ви доведат до нови открития. Нетрадиционните ви възгледи ви позволяват да развиете вътрешната си сила и да видите висшата цел на своя живот, укрепвайки волята си за нейното постигане.

Лъв

Периодът е изключително подходящ за любов и семейни отношения. Вие се радвате на душевно равновесие и може да отстоявате интересите си. Мнението ви е чуто от околните. Пътуванията и общуването с любим човек ви действа стимулиращо и ви дава нови сили. Възможна е неочаквана среща. Пълни сте с ентусиазъм и желание да се отличите във всичко. Възможно е разрастване на вашите делови изяви, а също и изгоден брак. Но са вероятни и резки промени на настроението, липса на емоционално равновесие и вътрешно безпокойство. Всичко това може да се отрази на отношенията ви с околните.

Откровен разговор и споделяне на притесненията могат да възвърнат спокойствието ви. Период, в който могат да се променят представите ви за много неща и някои убеждения. Страстни любовни отношения, раждане или възпитаване на деца, както и заниманията с любима работа ви дават сила и творческа енергия. Всяка работа изисква от вас максимално усилие. Възможно е да научите новина, която да ви заинтересува силно.

На жените от знака предстои запознанство, което може да се окаже начало на любовна авантюра. С покупките не трябва да прекалявате, защото те могат да се окажат несполучливи. Мъжете от знака ги очакват интересни срещи. За да постигнете успехи е много важно да промените стратегията си. Може да ви се отдаде да разгърнете творческия си потенциал и да блеснете в обществото. Успехът ви в личен план също е безспорен. Имате възможност да постигнете лесно неща, за които преди сте мечтали.

Контактите и срещите ви са успешни и се превръщат в основа за лично израстване. Може да станете обект на атаки от страна на съперници или да попаднете под негативното въздействие на завистници. Дошло е време, когато могат да изплуват някои стари грешки и обещания. Колкото и да не ви се иска, за да вървите напред трябва да поправите пропуските. За това няма да може да разгърнете напълно способностите си. Заниманията със спорт ви помагат да укрепите духът и тялото си. Не оставайте равнодушни към развлеченията и възможностите да посетите интересни културни събития.

Дева

Жизненият ви потенциал е на високо ниво, усилва се енергичността ви, вашата дарба да предвиждате и интуицията ви. Очаква ви приятна среща или романтична авантюра. Постарайте се да прекарате повече време с любимия човек сред природата. Това може да окаже благотворно влияние и на двама ви. В личния си живот може да очаквате някои приятни промени. Може да настъпят промени и в личен план, които дълбоко да ви засегнат. Вашият чар и обаяние са забелязани. Сексуалните контакти и любовните отношения предизвикват радостта ви и увереността в собствените сили.

Вие притежавате стил и своя представа за живота. Постарайте се това да бъде споделено от околните. Обзема ви завидна увереност в собствените сили. Вие може да постигнете много. Звездите са благосклонни към вас. Имате възможност да натрупате имущество, да направите капиталовложения. Скривайки своите цели от множеството, вие може от получена информация да извлечете максимална полза и да постигнете своя цел. Усилва се дарбата ви да предвиждате нещата. Това се дължи на голямата ви интуиция.

С изявата на чувствата си трябва да бъдете по-внимателни. Дори трябва да бъдете малко твърди към обекта на вашите чувства, защото това ви дава възможност да разгледате по-внимателно реакциите и да направите една детайлна оценка. Не бива да предприемате важни стъпки и да взимате важни решения. Звездите благоприятстват вашата творческа работа. Може да проведете различни срещи с важни хора или влиятелни покровители. Тези ваши стъпки са успешни. Вашият живот започва нова спирала в развитието си.

Вие навлизате в принципно нови отношения с околните. Предизвиквайки откровеността на хората, вие се стараете да се възползвате от техните връзки за укрепване на своето финансово положение. Трябва да поставите в ред мислите и чувствата си. Определете отношенията си към някои от обкръжаващите ви. Бъдете по-открити в чувствата си към любимите хора. Вероятно е неочаквано известие да внесе промени в личния ви живот. Не е изключено да бъдете импулсивни и непоследователни. За това следва да се отнасяте по-внимателно с душевните преживявания на партньора си.

Везни

Възможни са дребни противоречия с близки хора. Постарайте се да проявите мъдрост и любов, за да не се превърнат те в дълготрайни настроения. Идете някъде на плаж, поспортувайте, срещнете се с приятели. Не се лишавайте от положителни емоции. Това е време на осъзнаване на своите интелектуални грешки и заблуждения. Възможно е да имате едно ново запознанство, което да промени напълно вашата представа за света и случващото се. Вероятно е да постигнете забележителни успехи в творческата си дейност.

Не ви с препоръчва да злоупотребявате с тежка храна и силни напитки. Периодът е благоприятен за общуване, търсене на нови източници за печалба и стремеж към идеалите. Вие сте защитени от висшите сили и злините ви отминават. Ако ви предложат нов проект, съгласете се. Разширявайки възможностите си и кръгът на делово сътрудничество, вие сте изпълнени с нови надежди, оригинални идеи и творчески планове. Тези, които се занимават с посредническа и рекламна дейност имат добри шансове за печалби.

Проявете предвидливост и внимание в общуването. От вашата настойчивост и разсъдък зависи изцяло успехът на всичките ви занимания. Обстоятелствата на периода ви дават възможност да укрепнете физически, да станете по-активни при постигането на определени желания и осъществяването на поставените задачи. Емоционалната нестабилност на жените от зодията пречи на романтичните им отношения.

Звездите дават възможност на много от вас да извлекат полза, използвайки парите или някакви ресурси на други хора, или като се разпореждат с имуществото им. Възможно е значително подобряване на финансовото положение и благодарение на интимния партньор. Вие се противопоставяте на страстите си успешно. Вероятно е да съумеете да се организирате и да изпълните всичко набелязано. Провокациите и проблемите ви заобикалят.

Скорпион

Периодът е благоприятен за срещи, пътуване и активни развлечения. Може да общувате с интересни хора или да планирате смело, защото всичките ви намерения намират подкрепата на околните. Творческият ви подем може да намери изява в интересни идеи с удивителни резултати. От вашето настроение зависи и вашата работоспособност. Необходимо ви е да развиете по-строга самодисциплина, издръжливост и търпение. Внимавайте при боравене с личните си документи.

Не трябва да сдържате вътрешното си напрежение. Трябва да се освободите. Поспортувайте или отидете някъде на плаж. Общуването с природата може да ви зареди с нови сили. Вероятно е различни изкушения да ви преследват непрекъснато. Излишната ви доверчивост може да ви постави в зависимо положение. Това може да окаже влияние на деловите и семейните ви отношения. Голяма е вероятността от сериозни изпитания, защото във вас се засилва желанието за по-рисковани действия и към събития, които възбуждат общественото мнение.

Подходящи са творческите контакти, срещите с интересни хора и пътуванията, от които може да научите много неща. Възможен е брак с човек, когото обичате и познавате от детството. Не е изключено с бъдещия ви спътник в живота да ви запознае някой роднина. Използвайки своите връзки и познанства, вие се опитвате да постигнете своето, решавайки проблемите и установявайки свой ред. Заради прибързани решения или противоречиви постъпки, рискувате да се окажете в сложна ситуация. Избягвайте извънредните разходи. Откажете се от рисковете и не правете излишни покупки.

Смесените ви чувства може да повлияят на репутацията ви и да усложнят до край отношенията ви с някои хора. Изпитвайки потребност от остри усещания, помнете, че можете да провокирате екстремална ситуация не само за себе си, но и за други хора. Главното е да не се подадете на изкушенията и да съхраните вътрешно равновесие. Не следва да приемате крайни решения, за които може по-късно да съжалявате.

Желателно е да посветите повече време на човека до вас. Излезте някъде заедно, срещнете се с приятели. Очаква ви успех във всичките ви намерения. Съумявате да преодолеете съмненията си. Вие сте способни да излезете с чест от заплетена ситуация. За реализиране на вашите стремежи трябва да се въоръжите с търпение. Любовните отношения и партньорството са много плодотворни. Сексуалният ви потенциал се увеличава.

Стрелец

Жизненият ви потенциал се покачва. Нараства и сериозното ви отношение към набелязаните планове, което може да ви помогне да постигнете много. С лекота привличате вниманието на лицата от другия пол. Може да срещнете своя любим и да попаднете в райските градини на любовта. Звездите ви предричат шанс да постигнете успех в личностното израстване и издигането в обществото. Не е изключено да се появят нови идеи, които да ви помогнат да намерите нови приятели и нови източници на доходи.

Емоционалния ви възход може да помогне да се почувствате по-добре физически. Помислете не е ли време да промените нещо във външния си вид. Активността в деловите срещи и умението да въздействате на другите ви помагат в създаването на различни групи или обществени организации. Всяка работа изисква от вас доста усилия, нестандартен подход към нещата и нетрадиционни решения. В личен план вероятно ви очаква приятно известие или романтична среща. Вероятна е поддръжка от хора, за които не сте предполагали. Има вероятност да научите информация, която коренно да промени начина ви на живот.

Сега момента е изключително благоприятен активно да заявите за себе си и да завоювате обществена популярност и уважение. Притокът на сили ви дава възможност да преминете от областта на мечтите за прекрасно бъдеще към реални дела. Очакват ви нови и интересни познанства. Не е изключено едно от тях да се превърне от делово в лично. Постигате успех в това с което се захванете и в евентуално благоустрояване на дома. Всяко влагане на средства е успешно и носи удовлетворение.

Във вас може да се зароди желание за авантюри, рисковани дейности и приключения. Възможно е да черпите сили от различни окултни източници. Контактите с хора от близкото ви обкръжение ви дават възможност да научите нови неща. В работата си едва ли се съобразявате с някакви правила или регламент. Най-много успехи постигат работещите в областта на изкуствата. Наскоро ви предстоят големи промени в живота. Може да се захванете и с равноправен бизнес с някои приятели. Вашето безпокойство и страхове са неоснователни. Вървете смело напред. Започва период в които любовта, романтиката, целите и възможностите се съединяват заедно. Ако си нямате половинка, вгледайте се по-внимателно около себе си.

Козирог

Ако се поддадете на илюзии и заблуждения по отношение на някои хора и окръжаващата ви действителност може да останете излъгани. Не изяснявайте отношенията си с околните. Емоциите ви могат да преминат допустимите граници. Погрижете се за физическата си кондиция. Всичко, за което се захванете, има успех. Дори и от най-заплетените ситуации извличате изгода. Жените от знака може да започнат любовен роман. Мъжете от зодията може да проявят излишна доверчивост.

Подходящо време за различни пътувания и пътешествия в чужбина, получаване на допълнително образование. Възможно е да ви обхване жажда за някаква дейност. Другите страни и култури ви привличат. Способни сте със своите идеи да увлечете и други хора. Хранете се добре, спортувайте, укрепете организма си. В живота може да се случат събития, които да ви накарат да направите преоценка на своето отношение към духовните и материални ценности.

Може да се издигнете на ново ниво във вашето развитие. Вашите семейни отношения се стабилизират. Изпитвате взаимно удоволствие. Домашните задължения ви сплотяват. Контактите, плановете и срещите ви имат дългосрочен характер. Някои от тях може да станат фундаментални за вашия делови и финансов успех. Вие трябва да започнете борба с всички негативни прояви и недостатъци около вас.

Мечтите и бъдещите си планове е по-добре да не споделяте с всекиго, а да продължавате да ги обмисляте в усамотение. Възможни са сериозни промени – както положителни, така и не толкова. Може да стане така, че вие да попаднете в клопка на недоброжелатели или да бъдете зависими от страна на колегите си. Възможно е да нарасне психическата ви възбудимост, да се появи внушаемост и стремеж към самоутвърждаване. Могат да се усилят емоционалните прояви на чувства в това число и любовните. Използвайте времето за реализация на творческите си проекти.

Водолей

Периодът е предназначен за любов и хармонични семейни отношения. Някои могат да завържат роман и да намерят спътник в живота от чужбина, с друга култура или друга социална среда, което изисква значителни усилия за взаимна адаптация. В нечии съпружески отношения може да се наложи проява на добра воля от двете страни и преосмисляне на изминатия съвместен път. Може да планирате дългосрочни проекти. Всяко нещо с което се захванете изисква усилия, но резултатите са добри.

Умението ви да виждате скритите интереси на хората ви помага да напреднете в политическия и обществен живот. Време на илюзии и хаос в решаване на материалните проблеми. Може изобщо да престанете да следите за своите доходи и разходи. Старайте се да си пазите вещите и да не ги забравяте на обществени места. По време на пътувания, избягвайте случайните запознанства. Мъжете от знака трябва да бъдат внимателни в изказванията си и да не проявяват излишна независимост. Добре е жените от зодията да се постараят да прекарат известно време извън дома – на разходка или на гости.

Вероятно чувствате прилив на сили и енергия. Всичко с което се захванете, ви се отдава. Дори може да се справяте и с най-заплетените ситуации. Обаче не пилейте на вятъра парите си и не прекалявайте с покупките. Набелязаните срещи са успешни и в последствие може да станат основа за служебно израстване. Най-смелите ви планове са осъществени. Звездите насърчават творческата ви дейност. Занимавайте се само с най-главното и съхранете вътрешното си равновесие. Възможни са значителни промени в личен план, които могат да бъдат различни.

Романтично увлечение с някой от сферата на деловото ви сътрудничество или с партньори от други места може да ви донесе известни проблеми, тъй като отношенията ви може да станат предмет на обсъждане от обществото около вас. Старайте се по-щателно да скривате своите любовни връзки и творчески пориви. Благоприятно време за печелене на влияние. Възползвайте се от това и помислете, как да повишите авторитета си. Може да ви дойдат доста идеи не само как да печелите средства, но и как да ги похарчите. Успеха съпътства занимаващите се с информация и компютърни дейности. В любовта и многочислените развлечения вие сте неуморими и с чувство за хумор и лекота се справяте с всички препятствия.

Риби

Заинтригуваща информация от далече може да ви наведе на нови планове и нарастване на амбициите ви за личностна изява. Но все пак излишна доверчивост може да ви подведе фатално. Не взимайте прибързани решения и ако не сте съвсем уверени в нещо, посъветвайте се с близки хора. Срещите с нови хора могат да ви отворят нови възможности. Може да се наложи да поставите на изпитание вашата зрялост в отношенията с околните, защото стремежа към промени и търсенето на нови идеи може да ви създаде множество недоразумения. Не е желателно да се затваряте в себе си и да бъдете упорити, като магаре на мост.

Препълнени сте с творческа енергия. Желанието за романтични приключения, любовни удоволствия и авантюристични игрички е доста голямо. Със своята красота, тайнственост и сексуалност вие изкушавате и съблазнявате. За да постигнете душевен покой, най-добре е да прекарате известно време на чист въздух. Възможни са проблеми с лъжлива информация и финансови неразбории, които да доведат до служебни противоречия. Необходимо е да анализирате подобни ситуации и да търсите достоен изход.

Главното е да съхраните вътрешното си равновесие и да се предпазите от изкушенията. Може да очаквате предложения от познати. Доверете им се. Финансовия си успех постигате именно чрез тяхната подкрепа. От друга страна трябва да проявите повече внимание към своите близки и любими. За успехи в тази област трябва да се въоръжите с търпение и интуиция. Мерете приказките си, за да не обидите някой съвсем незаслужено. Възможни са сериозни промени в деловата ви дейност. Може да се случи дори така, че вие да зависите от хора, с които не сте в добри отношения.

При действията си не забравяйте за хората, които са ви помагали. За да се справите с вътрешния хаос или нервна превъзбуда е необходимо да използвате отпускащи и възстановяващи вътрешната хармония практики от йога. Вие сте напълно удовлетворени от деловата страна на живота. Но не е изключено да ви разочароват действията на близки хора. На повечето от вас се отдава да решат възникнали наскоро проблеми или да променят себе си и околните към по-добро. Обръщайте внимание на знаците на съдбата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари