Седмичен хороскоп за 3 - 9 януари 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Започва първата пълна седмица на януари.

Изминалата година е нещо от миналото и предстоят само нови възможности.

Астролозите разказаха каква ще бъде тази седмица за всеки от зодиакалните знаци.

Овен

Астролозите настоятелно съветват Овните да се грижат за здравето си от 3 до 9 януари. За да направите това, първо трябва да започнете да ядете енергийно здравословна храна . Така Овните могат да укрепят аурата си и да намерят успех. Също така звездните покровители ще им помогнат да се отърват от лошите навици, да придобият сила и самочувствие. Тази седмица много хора от този знак ще могат да отделят важното от фалшивото, да определят бъдещите си цели в живота и бързо да влязат в работния режим. Всеки в една връзка ще се възползва от романтично бягство.

Телец

Телецът, който ще общува много с хората тази седмица, трябва да помни за високата вероятност да бъде измамен. Специални конспирации ще помогнат за предотвратяване на несправедливостта и лъжите. В любовната сфера на Телец очакват приятни промени. Това важи особено за самотните представители на този Знак, които търсят сродна душа. Те трябва да помнят, че късметът не се усмихва два пъти. Ако съдбата предоставя възможност да се срещнете с някой интересен, по-добре е да го използвате. Във финансовия сектор засега всичко е тихо и спокойно.

Близнаци

Финансовата сфера за Близнаците ще стане основна. Тези хора могат веднага да скочат право в кариерата си, като започнат да работят възможно най-безкористно. Ефективен паричен ритуал със свещ ще ви помогне да увеличите доходите си. Възможно е много от Близнаците в периода от 3 до 9 януари изведнъж да загубят интерес към това, което правят сега. Това е абсолютно нормално и показва, че трябва да потърсите нова мотивация или нова работа. Не е необходимо рязко да напускате сегашното място - важно е да разработите план и да не рискувате.

Рак

Раците ще имат много интересни и важни събития през този период. Не си струва да се спираме на тях. Има поне пет неща, за които не трябва да говорите на външни лица . Много представители на тази зодия ще бъдат обзети от вътрешна тревожност в началото на седмицата. Това е добре, защото звездите ще са леко не в тон, но това бързо ще премине. Просто трябва да изчакате, докато всичко се уреди. Всеки, който иска да успее в любовта, бизнеса или работата, трябва да помни, че водата не тече под лежащ камък.

Лъв

За Лъвовете няма да е лесно да започнат нови бизнеси след бурните празници, но бързите нашепвания за късмет и успех във всеки бизнес ще им помогнат да се справят с трудностите. Астролозите силно съветват Лъва да не споделя планове с хората около тях. Те трябва да се пазят в тайна, тъй като в този случай вероятността от тяхното изпълнение ще бъде максимална. Това е добро време за пазаруване, подобряване на здравето, физическа активност. Струва си да общувате с хората по-внимателно. Има шанс да се натъкнете на енергийни вампири.

Дева

Специалистите съветват Девите да се доверят на интуицията си . Това е много важно, тъй като нощните светлини значително ще го подобрят. Това ще бъде полезно във всяка област от живота, особено в онези ситуации, когато трябва бързо да направите важен избор. Астролозите съветват да не се поддавате на изкушенията, да се борите с лошите навици и мързела. Важно е да бъдете постоянни в бизнеса и в любовната сфера. Съмненията и скептицизмът само ще развалят всичко сега. Трябва да общувате с онези хора, които формират в съзнанието на Девите самочувствие, а не страхове.

Везни

Факт е, че звездите и планетите сега са в настроение за промяна. Най-важната област от живота сега е любовта в най-широк смисъл. Важно е да прекарвате повече време със семейството, родителите, децата. Тази седмица е идеална за намиране на ново хоби. Везните са хора, изпълнени с любов към живота, така че звездите са на тяхна страна. Оптимизмът и добротата са двете основни съставки за щастие от 3 до 9 януари.

Скорпион

Скорпионите, които са принудени да работят усилено тази седмица, трудно ще се съсредоточат върху бизнеса и задачите. Шест прости техники и съвети ще ви помогнат да разрешите този проблем. Астролозите препоръчват да обмисляте плановете си по-внимателно, без да казвате на непознати за тях. В периода от 3 до 9 януари Скорпионите трябва да актуализират външния си вид: да сменят прическата си, да си купят нови дрехи. Едно от най-полезните житейски умения сега е способността да забравяте всичко лошо и да насочвате енергията към канала на доброто.

Стрелец

Стрелците трябва да се погрижат за намирането на баланс между работа и забавления. Претоварването ще бъде изключително опасно, както и пълното бездействие. Стрелецът също трябва да бъде внимателен при работа с токсични хора. Ритуалите със сол за защита от врагове и почистване на къщата ще ви помогнат да обезкуражите такива неприятни хора. Възможно е нощните светлини да допринесат за успешното търсене и придобиване на нови житейски принципи. Светогледът на Стрелеца може да се промени драстично поради важно събитие в живота им. Те ще видят познатите неща от различен ъгъл.

Козирог

Козирозите, които ще почиват през по-голямата част от тази седмица, ще имат възможност да си починат правилно и да сменят обкръжението си. В това отношение медитацията за добър сън ще бъде много полезна . С тяхна помощ Козирозите ще изчистят ума от негативи и ще се настроят по нов начин. Няма да е излишно да почистите информационното пространство - изтрийте ненужни номера, контакти в социалните мрежи, спам, размазани снимки на телефона си, проверете компютъра си за вируси. В периода от 3 до 9 е по-добре да не отивате на дълго пътуване.

Водолей

Това е времето, когато трябва не да почивате, а да работите. Разбира се, по-добре е да намерите време за релакс, особено в моменти на умора и апатия, за да не спадне производителността. Самотните представители на Знака може да имат служебен роман. Всеки, който има връзка, е по-добре да не се намесва в любовната работа. Тези, които искат да постигнат бързи резултати, ще трябва да изчакат и да видят отношение.

Риби

Началото на седмицата ще бъде благоприятно, но краят ѝ - не съвсем. В средата на седмицата могат да се появят неочаквани и непланирани разходи. За да не губите парите си, можете да поискате помощ от близки. С тях пазаруването ще бъде много по-ефективно. Доброто настроение ще даде на Рибите разходки, задушевни разговори, нови хобита, гледане на любимите ви филми и придобиване на нови знания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари