Седмичен хороскоп за 28 октомври - 3 ноември 2019

0
Вижте какво вещаят звездите за Вас за цялата седмица
Вижте какво вещаят звездите за Вас за цялата седмица

Вижте какво вещаят звездите за Вас за цялата седмица.

Овен 

Контролирайте емоциите, не взимайте решения в превъзбудено състояние.

27-и е може би най-рисковият и неблагоприятен ден за периода. На 28-и ще се събудите с нова мисъл или с готово решение на проблема, който ви вълнува. До 31-ви стартирайте нова дейност и подпишете нов договор. Вечерта на 31-ви Меркурий тръгва ретроградно. До 21-ви приключвайте, но нищо ново не започвайте. Днес 4-ри планети образуват кармичен кръст със слънцето ви. Очертават се емоционални изблици по незначителни поводи. Насъбраното с времето ще избухне в неподходящ момент. Не позволявайте да ви провокират и сами не провокирайте никого. Внимавайте да не изпуснете изгодна сделка с имот. Не сечете дървета, не се занимавайте с рискови състезателни дейности. Вероятни са инциденти.

Телец 

26-и ще ви донесе радост и възможност да постигнете поне една цел. На 27-и ограничете контактите. Не е ден за нови запознанства. На това новолуние Слънце, Луна, Меркурий и Венера ще ви гледат в опозиция от знака на Скорпиона. На 28-и не слушате интуицията и бъркате. На 29-и конкуренцията нанася удар. На 30-31-ви подпишете нови договори, внедрете се на стабилна позиция.

Днес всичко предприето ще тръгне успешно, ще ви донесе придобивки и лично удовлетворение. Най-добрият ден в месеца за покупка или уреждане на недвижим имот и наследство. С лекота ще се окопаете на по-добро място. Вечерта избягвайте конфликтни места и хора. За неделя не планирайте визити, посещение на рискови места и дейности, свързани с големи физически натоварвания.

Близнаци

На 26-и за вас ще има много посоки на избор. Възползвайте се от всяка покана. На 27-и тъмнината на новолунието е погълнала Луната. Тежък ден за женското начало. Назряват проблеми и конфликти. 28-29-и определят нови приоритети. Подпишете нови договори, не протакайте преговорите. На 30-и ще водите тежки разговори. На 31-ви сте в неблагоприятна юридическа позиция. Днес ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Уредете сделка с недвижим имот, рекламирайте се, търсете нови връзки и стимулирайте амбициозните проекти на децата. Всичко предприето ще донесе положителни резултати, пари и ползи. Където не става с добро, ще използвате натиск и принуда, но до вечерта ще постигнете каквото сте запланували и решили.

Рак 

Очертава се рисков уикенд. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи. Неочаквано и към вас може да се насочи нечия агресия, ако сте предозирали нещата и пресолили семейната супа. В следващите три дни се очертава напредък, изгодни положения и предложения. Сключете до 31-ви на обед новите си договори. Привечер на този ден планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва ретроградно. Днес Луната навлиза в нехармоничния ви знак на Везните и образува тежки аспекти, провокиращи емоционална и вербална агресия. Разпалват се скрити страсти и амбиции. Ще се водят разговори от позиция на силата. Лесно ще се влиза в конфликтни и рискови ситуации. Не вдигайте тежко. Не замествайте колега, не оставяйте някой друг да се грижи за професионалните ви и лични дела.

Лъв 

Купете нов дом, дори и със заем. В следващите три дни ще качвате кръвното дори и по незначителни поводи. Личната ви програма ще се разбърка. Вероятни са и здравословни проблеми. Щадете се. Подписаните на 30-31-ви договори ще са успешни и дълготрайни. В тези дни в живота ви ще се появи спонсор. Днес е най-благоприятният ден в месеца за сделка с недвижим имот и финализиране на преговори по имотни въпроси. Може да отдадете под наем обект, да наемете помещение или да вземете земя под аренда. Всяко начинание ще е успешно, ще позволи да печелите и да се подсигурите за зимния сезон. Ден за големи покупки и вложения. Не отлагайте нищо важно за следващите тежки за вас дни.

Дева 

Доставете си радост, изпълнете и дадените обещания. Всичко предприето ще тръгне успешно. За 27-и ограничете контактите до минимум. В следващите три дни сключете новите си договори, осигуряващи позицията, която ви удовлетворява. На 30-и се очертават проблеми в любовта. На 31-ви една врата ще се затвори, а друга ще се затръшне. Днес пътувайте, направете огледи на имоти и терени. Съчетайте полезното с приятното. Направете посещения, важни за бъдещето или за някой, който ви обича и цени. Вечерта носи напрегната програма. Не замръквайте на непознати места. Тази нощ слагаме край на лятното часово време. Налага се да влезем в нов ритъм на работа и любов. Утрешният ден ще донесе разочарования.

Везни 

Предстои ви тежък уикенд, зареден с емоционална агресивност, на моменти стигаща до тежки конфликти и разправии. В резултат се очертават опасни здравословни рикошети. На 28-и ще се събудите с точната мисъл за полезното и вредното и дано й се доверите. Ще си спестите бъдещи затруднения. До 31-ви подпишете новите си договори. На 1-ви срещате непреодолими прегради.

Днес родените в първата декада попадат в примката на тежки изисквания. Ще се наложи да променяте плановете си. Другите не спазват дадените обещания. Ще бъдете затруднени и в здравословен план или поради проблемите на приятел. Вечерта са вероятни конфликти. Трудно ще издържите на напрежението и може да си го изкарате на най-близките. Не вдигайте тежко.

Скорпион 

Може да уредите имотен и наследствен спор, да се сдобиете с терен за бъдещи дейности или с жилище. Предстои тежко и рисково новолуние във вашия знак, което ще засегне предимно родените в първата декада. Най-трудните ви дни за месеца може да се окажат 27-28-и. Не правете първа крачка към никого и нищо. На 30-31-ви ще имате и ще получите каквото искате. Днес денят е с пречистваща и разчистваща пътя ни енергетика. Някои неща ще стават по доста болезнен начин. Предстоят раздели и приключване на връзки. Приключете и имотни делби. Стремежът е към хармония. Вечерта не позволявайте на трети лица да се вклиняват в личните ви дела, намерения и отношения. Очертават се разправии, ако всеки не си знае мястото, правата и задълженията.

Стрелец 

Внимателно наблюдавайте и реагирайте на събитията, които ще се случват, за да не задълбочите конфликти и да не предизвикате такива. На 29-30-и вървите към изневери, но някой може да срещне и отдавна търсената любов. В този период може да направите бебето или да усетите и разберете, че вече е на път. В живота ви настъпват качествени промени. Подпишете нови договори. Днес денят е благоприятен за подсигуряване на гърба и бъдещето ви с нова имотна придобивка. Капарирайте жилище или бъдещия си офис. Може да се спазарите по цени на стоки и услуги и да подкрепите инициативите на децата. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Вечерта е заредена с прекалени емоции. Някъде чашата ще прелее. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

Козирог 

Очертава се труден уикенд с тенденция към конфликти у дома и прекратяване на отношения. Неблагоприятно за сключване на брак. Здравето е нестабилно, не вдигайте тежко. На 28-и ситуацията при вас се прояснява и до четвъртък взимате правилните решения. На 29-и не бързайте да се обвързвате с нова любов, ако не сте приключили със старата. От 1-ви предстоят генерални промени. Днес и утре Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Везните. Може да развалите договори и годежи и да влезете в разправии с роднини. Добре е в този ден да помислите за собствено жилище, за отделяне от родителите или децата. Вечерта ще е конфликтна и рискова за родените около 5 януари. От една накриво казана дума ще пламнат свещени войни. Щадете се.

Водолей 

Очертава се благодатен съботен ден, а в неделя проблемите на другите ще помогнат да решите своите. На 28-29-и ще се поизпотите, ще срещате съпротива и агресия и трудно ще се разберете с роднини по имотни въпроси. Вървите към изневери и неприятни обрати в семейните дела. На 30-31-ви преодолявате всяка бариера и подписвате изгодни договори. Идват покани, пари и придобивки. Знайте, че днес всичко предприето ще има успех. Включете се в брокерски инициативи. Помогнете на приятел да намери търсеното място и стартирайте съвместна инициатива на нов терен. Ден за окопаване и стабилизиране на позициите ви в работата и в живота. Подпишете нов договор, организирайте съвместни изяви и пътувания. Ще се радвате на подкрепа. Срещате бъдещи партньори и спонсори.

Риби 

Имате няколко варианта. Предложеното на 27-и ще съдържа уловки и измамни положения. На 28-и интуицията ви ще работи на пълен капацитет. На 29-и може да срещнете любовта на неочаквано място и в момент, когато мислите повече за работа. На 30-31-ви сте в неблагоприятна юридическа позиция. Ще служите на другите, а на вас няма кой да услужи. 1-ви ще ви донесе пари и пълномощия. От друга страна днешният ден е благоприятен за внедряване на ново място и на нов терен. Някой влиза във владение на собственост или се урежда с наследствена придобивка. Може да намерите обекта или помещението, където да развивате бъдещата си дейност. Ден на слънцето, в който е възможно духовно прозрение за бъдещето. Подходящо време и за засаждане на есенните култури.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари