Седмичен хороскоп за 26 февруари - 3 март 2024

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Последните дни на февруари и първите на март ще са наситени с динамика. Напредък няма да ни липсва

Овен

Силите ви са достатъчно за разлика от концентрацията. Успеете ли да подредите задачите си, не само ще ги осъществите, но и ще намерите подходящи сътрудници за съвместна дейност. Анализирайте фактите подробно и действайте прагматично. Давайте си сметка за детайлите, без да се вторачвате в тях. Важните събития ще са свързани предимно с личния ви живот и ще са повод за добро настроение.

Телец

Постарайте се да не пренасяте служебните проблеми у дома и обратно. Събитията ще са разнообразни. Много е вероятно да получите допълнителни приходи, но не от основния ви източник, а от хобито или друг ваш скрит талант. Фактът, че имате възможност да разгърнете уменията си не само ще ви окуражи, но и ще ви вдъхнови. Ще разполагате с максимално добри условия за разширяване сферата си на влияние.

Близнаци

Прагматичния ви подход, организаторски талант, умение да представите разбираемо идеите си и силната интуиция са фактори, благодарение на които ще повишите приходите си. Аргументирайте обосновано мнението си и не само ще получите съдействие, а и ще успеете да отстраните конкуренцията по пътя си. Ще запазите стабилни и приходите, и социалното си положение.

Рак

Творческият ви потенциал е силен и ще можете да участвате активно в изпълнението на текущите екипни проекти. Обстановката ще е динамична, а на моменти прекалено бързите промени ще са изтощителни. Подредете програмата си така, че да си осигурите достатъчно време за сън. Необходимостта да осъществите няколко непредвидени кратки пътувания може леко да ви разтревожи. Достатъчно е да вземете със себе си подходящ спътник и няма да имате съществени затруднения.

Лъв

Бързите ви реакции, комуникативни умения, структурирана мисъл ще са в основата на лидерските качества, с които ще можете да привлечете вниманието. Новаторските ви идеи ще получат одобрение и ще можете да подобрите финансовото си положение. Комбинацията между въображение и логика ще е в основата на правилните решения, които ви предстоят. Положителните емоции ще са свързани предимно с дома и семейството.

Дева

Правете си плановете ден за ден и съобразявайки се с реалната обстановка. Ще се налага да променяте вида на изпълняваните дейности и да използвате нови или нестандартни методи на работа, но това не бива да ви безпокои. При оптимално разпределение на силите не само ще придобиете популярност, но и ще повишите приходите си. Правилната тактика е да търсите баланс между интелектуалните и физическите занимания.

Везни

Приятни, дребни и различни по характер събития ще поддържат устойчиво прекрасното ви настроение. Ще се отразят положително на въображението, работоспособността и личното ви излъчване. Ще си осигурите необходимата подкрепа от хората от обкръжението ви, които ще са готови да ви съдействат във всеки момент, когато ви е необходимо. Не злоупотребявайте с популярността си, за да не създадете погрешни впечатления у новите приятели.

Скорпион

Интуицията ви е силна и без да сте си го поставили за цел ще усещате настроението на околните на подсъзнателно ниво. Подобна ситуация е нож с две остриета. От една страна ще знаете какви реакции да очаквате, но от друга, чуждите грижи ще ви се отразят натоварващо. С професионалните задачи ще се справите предимно благодарение на натрупания опит. Личните отношения ще са спокойни, хармонични и ще ви дадат възможност да подобрите качеството на живота си.

Стрелец

Започнете периода с дейности, които ви харесват и ви носят удовлетворение. Осигурявайки си стабилно добро настроение, ще успеете да се справите ефективно и с дейностите, които не са ви особено приятни, а такива винаги има. Ще постигнете професионалния напредък, към който се стремите, благодарение на доказаните до момента резултати. Участието в различни публични инициативи ще ви осигури популярност и добри условия, за да разгърнете скритите си таланти.

Козирог

Ще се наложи да осъществите няколко кратки служебни пътувания. Професионалните контакти ще са интензивни, но няма да ви затруднят. Умението ви да контролирате емоциите ще е в основата на ефективните взаимоотношения с останалите колеги. Не им позволявайте обаче да навлизат в територията ви, защото може да се опитат да ви манипулират. Ще постигнете замислите си предимно с позволени средства, без да засегнете нечии интереси или да навредите на позициите си.

Водолей

Физическото и емоционалното ви състояние ще са стабилни и в синхрон. Каквито и да са намеренията ви, ще успеете да ги осъществите, привличайки към себе си подходящи съмишленици. Подкрепата им ще ви е необходима и ще я получите, но не бива да очаквате от тях повече, отколкото могат да постигнат. Проявите ли прекалена взискателност, не само ще ви изоставят, но може умишлено да ви създадат затруднения. Точно в момента нямате нужда от хаос и конкуренция, така че напредвайте с усмивка, чувство за хумор и въображение.

Риби

Изненадите ще ви преследват буквално на всяка крачка. Емоциите ще са интензивни, но и вдъхновяващи. Напрежението на моменти ще се покачва стремително, а събитията ще са впечатляващи. Структурирайте целите си и ги осъществявайте стъпка по стъпка. Взаимодействайте си активно с колегите, без да разкривате предстоящите си намерения. При определени обстоятелства ще се налага да правите компромиси, но те ще са в основата на следващите ви успехи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари