Седмичен хороскоп за 25 ноември - 1 декември 2019

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

За да оползотворите максимално астрологичните влияния през идната седмица, правете това, което умеете най-добре – обичайте! Влюбените представители на знака, разбира се, ще бъдат най-облагодетелствани, защото няма нужда да търсят обект на чувствата си. Емоциите ще бъдат в изобилие и партньорът ви ще бъде особено щастлив.

Телец

Седмицата ще е чудесна за вас, макар че може да се натъкнете на подводни камъни и ограничения, с които ще трябва да се съобразявате, ако не искате да си докарате неприятности. Сега е точният момент да работите по-усърдно за постигане на целите, които сте си поставили. Може да направите и нещо малко, за да покажете, че сте готови на промени – леко да промените прическата си, примерно.

Близнаци

Очаква ви значима седмица, защото е много вероятно преживяванията и проблемите, с които се сблъсквате пред следващите дни, да имат отзвук в бъдещето и да търпят развитие през 2020 г. Ето защо се заредете с търпение. С каквото и да ви изненада животът, не очаквайте всичко да се разреши за ден-два. Кулминацията тепърва предстои.

Рак

Ще се изправите лице в лице са отговорностите, които сте поели към хората около вас – интимен партньор, членове на семейството и колеги. Възможно е да откриете, че някои от тях са бреме за вас – това ще се случи най-вече, ако сте се натоварили със задачи, които не са ваши. Седмицата може да бъде изпълнена с предизвикателства, защото ще откриете, че хора и структури, които сте смятали за сигурни, всъщност не са толкова благонадеждни.

Лъв

Очаква ви една добра седмица, що се отнася до кариерата и професионалното ви развитие. Погледът на много от вас ще е насочен към тази сфера и късметът ще бъде с вас в начинанията, които предприемате. Ако искате да ви повишат или да си намерите високоплатена работа, действайте, ако още не сте го направили. Положете необходимите усилия, проявете активност и ще бъдете възнаградени.

Дева

В душите на много от вас може да стане по-бурно от обикновено. Преживяванията ще са дълбоки и драматични за тези от вас, които в миналото не са успявали да слагат граници в общуването си с околните. Напълно възможно е да се чувствате нервни, тревожни, дори ядосани. Помислете какво ви дразни и се опитайте да кажете или да покажете на въпросните хора, че не бива да злоупотребяват с добрината ви.

Везни

Има вероятност да се проявите по нетипичен за вас начин. Ако по принцип преследвате най-вече личните си желания и амбиции, през следващите дни ще използвате енергията си основно за установяване на сътрудничество с други хора, за поддържане на хармонията във взаимоотношенията си. Определете цел и дейност, в които да вложите страстта си.

Скорпион

Обвързаните представители на знака ще имат шанса да задълбочат връзката си и да се радват на голяма близост. Ако планирате заедно някакво забавление с партньора си, заемете се сериозно с организацията и се втурнете в приключението. Необвързаните също ще са настроени на любовна вълна и ще търсят подходяща компания. Ако копнеете за любов, моментът е подходящ да излизате повече.

Стрелец

Периодът ще започне спокойно за вас. В работата и в личните отношения всичко ще се развива нормално и това ще ви даде възможност да се посветите на проекти, които наскоро ще започнали, да обърнете внимание на семейството си. Ако имате деца, прекарвайте повече време с тях – те ще усетят вашето желание да играете и ще си изкарате чудесно заедно.

Козирог

В последните дни на ноември е потребно да не оставате без работа и да намерите поле на дейност, в която да вложите енергията си. Може да бъде служебна цел, разчистване на дома, извършване на преустройство. Проявете инициатива и има голям шанс да останете удовлетворени от постигнатото. Изберете според предпочитанията си, но не стойте на едно място и не бездействайте, защото в противен случай е възможно да ви ядосат.

Водолей

Насочете усилията си към дейности, от които ще имате практическа полза. Ако смятате, че за израстването ви в професията е потребно да развивате нови умения или да усъвършенствате стари, не губете ценно време и действайте. Възможно е да се наложи да похарчите малко повече пари, но ако става дума за собственото ви усъвършенстване или да удобство в дома ви, може спокойно да го направите.

Риби

Седмицата ще започне за вас оптимистично. Ще бъдете в добро настроение, ще се изявявате с лекота и ще откривате информация, която ви е нужна, за да изпълнявате замисленото. Най-вероятно ще имате и подкрепата на хората около вас – те няма да ви откажат съдействие. Ще проявявате отличните си анализаторски и организационни способности, а това ще ви помага да решавате лесно проблемите, пред които се изправяте.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари