Седмичен хороскоп за 24 - 30 януари 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен 

Ще бъдете много чувствителни тази седмица. Ще искате да се дистанцирате и да се изолирате от другите, за да се чувствате по-сигурни и по-спокойни. Опитайте се да прекарвате време с хора, на които можете да се доверите, защото така ще можете да намерите сили да преодолеете трудностите, пред които ще се сблъскате. Когато става въпрос за вашата кариера, са възможни положителни промени. Опитайте се да проявите максимално въображение и креативност, за да намерите най-добрите възможни решения.

Телец 

Някои хора, които срещате, биха могли да ви помогнат да постигнете някои от целите, които сте си поставили, а помощта на любимия човек ще ви помогне да разрешите някои проблеми, които сте имали от известно време. Що се отнася до вашите финанси, време е да подредите нещата и да вземете решения, които ще ви помогнат да подобрите положението си. Това може да е добра седмица за тези, които търсят работа или искат да сменят работата си. На делови срещи се опитайте да привлечете вниманието към себе си и да кажете какво мислите.

Близнаци 

Време е да се заемете сериозно с професионалните си отговорности. Очакват ви нови предложения и неочаквани събития, чийто край може да ви изненада малко. Опитайте се да погледнете на нещата от различен ъгъл и да проявите разбиране. Не дръжте знанията си за себе си, а ги предайте на хора, които желаят да научат нови неща. По този начин бихте могли да улесните работата си и да намалите броя на задълженията, които имате. Тези, които търсят нова работа, могат да имат късмет тази седмица.

Рак

В семейството ви може да възникнат дребни разногласия, но с малко търпение и разбиране ще успеете да разрешите всичко, без да се покачва напрежението. Много е важно да не казвате думи, за които може да съжалявате по-късно. Планетата Юпитер ще има положително въздействие върху вашите финанси тази седмица, но е много важно да обмислите някои начини за спестяване. Също така е много важно да потърсите допълнителна работа или допълнителен източник на пари, за да подобрите финансовото положение.

Лъв 

Хората, родени в знака на Лъв, трябва да избягват конфликти, особено в отношенията, ако връзката между вас и партньора ви е нарушена. Опитайте се да бъдете рационални и спокойни. Когато става въпрос за вашата кариера, да повтаряте едни и същи грешки не е добре. Просто ще се въртите в кръг без резултат. Неочаквани изненади могат да предизвикат някои неща, които са в застой от известно време да потръгнат. Предстоят положителни промени във вашите финанси. Използвайте ги без колебание.

Дева 

Ще бъдете в много добро настроение, което ще ви помогне да се забавлявате и да разширявате социалния си кръг. Планетата Венера ще се отрази благоприятно на любовния ви живот, което ще ви помогне да флиртувате с представители на противоположния пол без страх и задръжки. Много е важно да посветите част от времето си на приятелите и хората, които са ви скъпи. В края на седмицата може да получите много интересни новини, които да ви зарадват. Грижете се за здравето си. Обличайте се топло и не следвайте сляпо модата.

Везни 

Възможни са някои много интересни делови предложения през тази седмица. Освен това щастието може да ви придружава в любовта. Не се страхувайте да покажете чувствата си на някой, който харесвате. Не се забърквайте в спорове и кавги, които не ви засягат. Така само ще се натоварите с ненужни проблеми. Също така, не позволявайте на никого да ви принуждава да правите неща, които не искате да правите. Слушайте интуицията си и правете нещата така, както смятате, че трябва.

Скорпион 

Тази седмица ще трябва да решите някои много важни въпроси, свързани с кариерата си. Опитайте се да избягвате конфликти и да решавате проблемите, които имате с колегите си по мирен начин. Планетата Меркурий ще окаже положително въздействие върху вас и ще ви даде смелост, от която се нуждаете, за да предприемете действия и да осъществите някои от идеите си. Освен това ще ви помогне да си върнете доверието в любовта и да изгладите нещата с партньора си. Уикендът може да бъде благоприятен за пътуване и общуване.

Стрелец 

Тази седмица може да бъде благоприятна за професионалния ви успех и бихте могли да спечелите признанието и вниманието на един много важен човек. Старайте се да бъдете в настроение и се усмихвайте по-често. Важна среща или бизнес пътуване ще ви бъде от полза, а идеите ви ще бъдат оценени. Социалният ви живот също може да бъде много добър през периода и ще се насладите на компанията на вашите приятели. В края на седмицата може да има някои семейни задължения, които трябва да разрешите възможно най-скоро.

Козирог 

Планетите ще бъдат във ваша полза тази седмица. Ще бъдете много креативни и ще успеете да постигнете целите, които сте си поставили. Някои представители на този знак може да изберат да направят някаква промяна в дома си. Много е важно да се отървете от неща, които вече не ви трябват и да спрете да трупате такива, които не са ви от полза. Създайте свой собствен оазис на спокойствие, на който ще се радвате не само вие, но и хората, които обичат да идват във вашия дом.

Водолей 

Това може да бъде много динамична седмица за Водолея. Ще имате много отговорности, които ще трябва да изпълните възможно най-скоро. Не се колебайте да потърсите помощ от други, ако имате нужда от нея. Много е важно през следващите дни да избягвате клюките и интригите. Не позволявайте на хората да ви въвличат в това със себе си. Уикендът ще бъде благоприятен за прекарване на време със семейството и посещение на роднини. Проявете топлина и любов към скъпите си хора и поддържайте добро настроение.

Риби

Що се отнася до вашата кариера, тази седмица е многообещаваща, но трябва да внимавате и да не взимате прибързани решения. Не позволявайте на някои маловажни неща да ви извадят от равновесие и не се разстройвайте за дреболии. В следващите дни е много важно да си държите устата добре затворена или да мислите внимателно, преди да кажете нещо. Не се поставяйте в ситуация, в която думите ви могат да наранят хората, на които държите. Не влизайте в ненужни конфликти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари