Седмичен хороскоп за 18 - 24 април 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен 

Тази седмица имате всички предпоставки за успешни бизнес дела. Това развитие на ситуацията ще доминира през целия период. Без да бързате и да насилвате себе си и другите, работите с постоянен темп, накрая около вас се създава по-стабилна атмосфера.

Историята със сигурност върви в посоката, която ви подхожда, просто трябва да имате търпение и да не предприемате някакви необмислени стъпки. Съветът за Овните, които са в емоционални отношения, би бил да бъдат инициатори на действието, което е в съответствие с тяхната природа. Свободните ги очакват интересни контакти с противоположния пол, но без много конкретни събития.

 

Телец 

Що се отнася до отношенията с тези, с които работите, вече може да се появи нервност и напрежение – особено през втората част на седмицата. Тук-там може да има по-взискателни ситуации, но вие решавате всичко по умен и простичък начин. Погрижете се за финансите си, защото тук можете да бъдете по-невнимателни. В емоционалните истории доброто настроение и оптимизъм ще се върнат в живота ви до голяма степен! Време е за решаване на важни въпроси, време е да поставите отношенията на различна, по-стабилна и положителна основа.

Близнаци

За съжаление, колкото и да искате да ускорите решаването на някои проблеми, това не е възможно. Може да бъдете изправени пред избор и доста често нито едно от предложенията не ви устройва напълно. Отношенията във връзката са подобни на борба на партньори за лидерство и може да бъдат подложени на изпитание. Ако се стигне до кавги и разногласия, ще е нужен компромис от двете страни. Ако някои от вас се чувстват самотни, може да имате нова връзка, но не се усещате достатъчно вдъхновени.

Рак 

Звездите ви предлагат да спрете и да се огледате добре, да прецените всички плюсове и минуси, да разберете мястото си в ситуацията, да изчислите пречките и да се опитате да видите възможностите, които се отварят зад всичко. Настъпва период на смирение, спокойствие, вземане на мъдро решение, опрощаване на минали грешки. Трябва да проявите търпение, постоянство и да не се отклонявате от курса, който сте си поставили. Събитията ще бъдат доста удължени във времето и ще се развиват много бавно, а вие трябва да приемете този факт с примирение.

 

Лъв 

Предстои ви много тежка и натоварена работна седмица. Всичко ще бъде наред, ако сте мъдри и търпеливи. Не бързайте и не настоявайте за нищо, защото лесно може да се случи в последния момент да развалите нещо, върху което сте работили дълго време. Има възможност за създаване на нови бизнес контакти, които могат да бъдат много добри, но можете също да решите да прекратите сътрудничеството с някой, който ви забавя. Ще се обърнете изцяло към своите приоритети.

Дева 

Попътен вятър ще ви донесе късмет, всичко е във ваша полза, както сте искали. Идва период, благоприятен за реализирането на всички ваши идеи и планове. Напред – само постижения и победи. Но бъдете внимателни – последствията от тях не винаги са предвидими и са малко по-различни от очакваните. Ако въпросът се отнася до някои иновации, нови проекти, търсене на работа, тогава звездите казват, че не трябва да се надявате на бърз резултат. Най-вероятно ще отнеме много време и упоритост, за да стигнете до целта.

Везни 

Може да положите началото на нова дейност или продължаване на вече започнатото. Това може да бъде сключване на сериозни сделки, важни споразумения, изграждане на нови планове. От една страна, наличие на инициативност, а от друга страна, нерешителност и известно объркване. Хороскопът ви показва, че в момента имате достатъчно сила, енергия, опит и вътрешни ресурси, за да постигнете плана си, но е необходимо да направите правилния избор на начин за постигане на целта. Възможно е да имате силна конкуренция, доста трудни възложени задачи, необходимост от показване на личен ентусиазъм.

Скорпион 

Бавност в реализацията на плановете, проблеми в споразуменията, трудности по важни документи. Доброта, толерантност, благородство, трябва да проявите всички тези качества. Не отказвайте на хората, които се обръщат към вас за помощ, бъдете по-внимателни и грижовни към другите. При свободните Скорпиони – може да има влизане в нова любовна история, която само на пръв поглед ще изглежда преходна, краткотрайна. Това в никакъв случай не е мимолетно, нещо повече – може да ви донесе сериозно обвързване.

Стрелец 

Вашият хороскоп за седмицата показва препятствия и малки пречки, които може да срещнете по пътя на живота. Позицията ви е несигурна. Възможни са непредвидени обстоятелства, но не бива да се съмнявате, че със сигурност ще постигнете целите си. Просто ще бъде по-трудно да се направи, отколкото си мислите. Гневът е лош съветник, който може да развали и най-добрите взаимоотношения. Не се поддавайте на негативни емоции, контролирайте се, опитайте се да разрешите всички възникващи проблеми мирно, без спорове и кавги.

Козирог

Засега се занимавайте с ежедневието, работата и задълженията, които са обичайните и търпеливо изчакайте своя момент, който ще дойде и ще се отвори съвсем скоро. Симпатичният Меркурий в Телец умело ще ви насочи тази седмица в правилната посока на растеж и изпълнение на вашите цели. Интуицията и организираността ще ви помогнат да изпълнявате задачите си бързо и с максимална ефективност, за да постигнете желаните от вас резултати в най-кратки срокове и с най-малко загуба на енергия. Идват добри новини в любовта.

Водолей

Тази седмица можете да поставите по-стабилна основа или да усетите притока на положителна енергия, която ви подтиква към действие. Във всеки случай, сега е моментът да се коригират, оправят нещата и отношенията, но и да се отвори пространство за нови споразумения. Пред вас е срещата, която сте чакали толкова дълго и която ще постави началото на нещо много важно в живота. Това се отнася за абсолютно всички сфери. Може би ново запознанство ще ви донесе щастие.

Риби 

Вие, мъдър и изтънчен човек, ще трябва да преминете през някакво мистично или дълбоко психологическо преживяване. Само благодарение на интензивната вътрешна работа, способността да се усамотявате, анализирате и усъвършенствате, ще можете да постигнете духовна хармония, хармония със себе си и заобикалящата действителност. Не забравяйте – ако не можете да промените реалността, променете отношението си към нея. Някой много ясно и открито показва, че се интересува от вас. Е, от вас зависи какво ще направите по-нататък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари