Седмичен хороскоп за 14 - 20 септември 2020

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

За Овните се очертават някой дилеми, а Телците ще се справят с делата си чрез административна помощ. Близнаците трябва да поправят стила на работата си, а Раците са пред отличен личен етап. Лъвовете видимо се развиват, а успехът на Девите е от лично естество. Везните са притиснати от дребни проблеми, а  Скорпионите да действат  смело. Стрелците да наблегнат на организацията, а Козирозите да действат по-внимателно. За Водолеите е от изключителна важност да се мобилизират, а Рибите да са спокойни – ситуацията е под контрол!

ОВЕН 

Затруднения

Умението ви да прозирате зад онова, което ви се представя за истина ще ви помогне по-бързо да излезете от объркана ситуация и да се отървете с най-малко загуби.

За голямо съжаление лошият късмет е характерен през седмицата за родените в Овен и ще окаже негативното си въздействие върху представителите на знака чрез прякото си влияние. Мобилизирайте се във висока степен и разчитайте на собствени сили и възможности. Петък, събота и неделя са надеждни и успешни. През следващите дни сполуката не ви обръща гръб, но пречките и затрудненията нарастват значително, а нищо не гарантира преодоляването им.

ТЕЛЕЦ 

Административна подкрепа

Въпреки умората и жегите, ще намирате удовлетворение в работата си, особено занимаващите се с бизнес. Не може да се твърди, че реализацията на деловите ви ангажименти ще се движи безупречно през периода, въпреки че ще положите не малко усилия за сполуката си, но ще се радвате на административна подкрепа, която в определен момент силно ще ви тласне напред и ще уловите преследваната цел. Много активен и успешен петък, следван от силен уикенд. Понеделник ще бъде доста напрегнат, което е  валидно и за следващите делнични дни.

БЛИЗНАЦИ

Ориентирайте се към корекции

Да бъдете сред първите за вас е от жизненоважно значение, но живота ще ви поднесе изненади. Корекциите на по-малък или по-голям периметър от жизненото ви пространство, характеризиращо деловата дейност и обществените контакти са повече от належащи. Колкото по-скоро се заемете с този въпрос, толкова по-голям е шансът ви да отстраните негативните натрупвания, чиито обем постоянно нараства. Петък е успешен, но уикендът е тежък. Проблеми и неприятности носят и следващите делници, с някои от които ще се справите бързо.

РАК 

Добър етап за реализация

Запазете търпението си към ситуации, които ще ви провокират с перспективи за бързо забогатяване. Предстоящото седемдневие е благоприятен етап за реализацията на вашите цели от делово естество. Шансът ви за поемане на допълнителен професионален ангажимент или за смяна на работата е силен. Ако нямате такива намерения е сигурно, че ще завоювате ярка сполука в реализацията си. Петък ще е тежък, но е  начало на благоприятни промени. Уикендът и понеделник носят лични проблеми. Напрегнат е и понеделник, а следващите са успешни.  

ЛЪВ 

Успех и напредък

 За целите, които си поставяте е нужно да сте последователни в действията си и без излишно суетене да ги следвате. Предстоящата делова седмица ще е добър старт за голям процент от представителите на Лъв, тъй като разполагат с повече от една възможност за реализация на материалните си цели. Препоръчително е да действате самостоятелно, и да не разчитате на околните. Петък ще е успешен и малко нервен. Събота бележи началото на промени, а неделя е нервна и успешна. Понеделник е неорганизиран. Вторник е успешен, сряда е мъчителна, а четвъртък е плодотворен.

ДЕВА 

Успех в личен план

С прагматичният си усет за нещата, ще направлявате развитието на събитията, грижейки се за всичко, което ви интересува и от което можете да спечелите. Седмичният етап е добър и ползотворен в личен план за Девите. На преобладаващата част от родените ще липсва успех във финансов и делови аспект, тъй като за момента шансът ви в тези сфери е силно ограничен. Слаби ще са и възможностите ви за реализация на цели, свързани с обществените среди. Петък предоставя добри възможности за финансов успех. Събота е надеждна – но безплодна, а неделя и делниците ще са нервни. Добър е само четвъртък.

ВЕЗНИ 

Здравословни проблеми

Имате амбиции, които ще ви мотивират да се впуснете в осъществяване на идеите и желанията си. Седмицата ще бъде доста напрегната и за представителите на Везни поради лични проблеми, които най-често обхващат отношенията с интимната половинка или имат здравословен характер. По подобие на Лъвовете и вие няма да имате възможността да се облегнете на някого. Петък носи промени, а уикендът и понеделник ще се окажат доста напрегнати и неприятни. През следващите делници централната тема ще е здравословното ви състояние.

СКОРПИОН 

Засилете активността си

Дребните неща могат да се превърнат в съществени, ако се пренебрегват. Слаб период, характеризиращ се за преобладаващата част от Скорпионите с недостатъчна активност в сферата на деловите им интереси, което съответно ще се отрази неблагоприятно върху постиженията. Периодът е благоприятен за контакти в деловите среди и за сключване на споразумения или за балансиране на различията. Петък и събота са благодатни и успешни, а неделя носи нерви и дразнения. Силен късмет носи сряда. Другите дни са посредствени.  

СТРЕЛЕЦ 

Организирайте се и бъдете активни

Творчески подем, силно изразен както в професионалната сфера, така и във всяко друго ваше начинание. През периода ще има някаква недостатъчност за сполуката на Стрелците, която може да е плод на организационна слабост или просто да се дължи на липсата на шанс поради ретроградността на Марс, Сатурн и Плутон. Тази ситуация налага да сте по-активни за реализацията на целите, с които сте се заели. Петък е сполучлив, но контактите ще са слаби. Петък и уикендът ще са успешни. Понеделник ще е напрегнат, а тази тенденция ще обхване и другите дни.

КОЗИРОГ 

Проявете настойчивост

Съобразявайки се с интересите си и хода на събитията, ще работите за постигане на нещата, които са важни за вас. Предстоящото седемдневие разкрива добри възможности за реализация на целите, към които сте се насочили, но и много ясно подчертава, че сполуката ви ще се дължи само и единствено на личната ви активност. Онези, които разчитат на име и стабилна позиция и не си „мърдат пръста” ще останат разочаровани и изумени. През напрегнатия петък успявате в намеренията си, което ще се случи и в събота. Следващите дни затрудняват, но сполуката е възможна. 

ВОДОЛЕЙ

Мобилизирайте се!

Ще ви се отворят добри възможности активно да се възползвате от умението си да общувате. За вас е задължително да се стегнете и мобилизирате! Мнозина от зодията разчитат на хитроумни прийоми, но е сигурно че вместо успех, ще последват проблеми. Много точна крачка ще направят онази от зодията, които ще се насочат към партньорство с някого. Този ход наистина ще заработи във ваша полза. Петък, уикендът, понеделник и вторник ще са тежки и неприятни. Ако действате активно и разумно през следващите два дни, ще реализирате успехи.

РИБИ 

Владеете ситуацията

Съдбата ви е приготвила бонус, който за някои ще бъде като оферта за нова работа, или за издигане в йерархията на сегашната ви. Ако мобилизацията във всекидневието е препоръчително и дори задължително за предните три знака, представителите на Риби трябва да знаят,че тяхното присъствие в тази група съвсем не е излишно. Преобладаващият процент от родените в зодията действат енергично, но не в креативния аспект на думата, а поради засилената си нервност. Петък и уикендът са успешни. Делниците ще са напрегнати на психическа основа, но на практика ще са успешни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари