Седмичен хороскоп за 14 - 20 декември 2020

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Материални придобивки за Телците, късмет за Везните, финансова сполука за Стрелците

ОВЕН

Предстоят промени

Предстоящата седмица се оказва твърде важна. Ще имате доста срещи и разговори и за мнозина няма да липсва влиятелната подкрепа. Налице са всички шансове за реализиране на вашите надежди. Трансформациите обхващат личния ви живот и деловата дейност. В събота се очертават ядове и разочарование относно непроведена среща. В неделя мнозина ще бъдат притеснени от домашен проблем. Нови идеи и опит за разгръщането им са вашият стремеж в понеделник и вторник, а сряда може да ви донесе материални неприятности. Активни и делови ще бъдете в четвъртък, а петък може да се окаже начало на забележителен напредък за голяма част от вас.

ТЕЛЕЦ

Материални придобивки

За група от Телците ще се променят житейските условия. Позитивно развитие в делови план се очертава за бизнесмените. При останалите от знака може да се говори за професионален напредък, което в много случаи означава издигане в кариерата на по-високо ниво. Уикендът ще премине в рамките на нормалното. Печалбите и разрешаването на финансови въпроси са валидни за понеделник. Вторник е наситен със задачи, които ще изпълните успешно. В сряда ще ви се наложи да се ангажирате с материални дела, които явно имат отношение към печалбите. Четвъртък също е сполучлив, но в петък се пазете от загуби.

БЛИЗНАЦИ

Контакти в обществото

В делови план периодът е успешен и предоставя на мнозина допълнителни възможности за парични печалби. Ще имате успех при разрешаване на въпроси, зависещи от администрации. В събота преобладаващата част от Близнаците ще бъдат в лошо настроение и изпълнени с мрачни мисли. Неделя е далеч по-благоприятна и носи радости. Раздяла с близък или край на бизнес се очертава в понеделник. Във вторник се пазете от грешки. Сряда идва с разбирателство по основни въпроси, а четвъртък ви дава шанс за печалби. В петък се очертават куп задачи.

РАК

Спорове и защитаване на позиции

Движение на капитали ще има при мнозина, за което най-често ще употребите посредници. Някои възнамеряват да се заемат с организирането на нов бизнес. В това отношение ще постигнете успех. Спорове и защитаване на позиции са характерни за събота. В неделя доста от зодията ще бъдат потиснати. Понеделник е печеливш. Вторник бележи спиране на определена дейност, а в сряда мнозина ще имат доста делови ангажименти и лични контакти. Четвъртък идва с началото на промени в социален план или по отношение на интимното партньорство. Петък за съжаление носи проблеми.

ЛЪВ

Седмица на промените

При вас деловите промени са най-изразителни от целия Зодиак. Затова е хубаво още сега да изградите програма, за да постигнете пълна реализация. Напредък може да се очаква по отношение на партньорството, но това зависи от личните ви нагласа и намерения. Трансформациите започват през уикенда и ще се реализират в различните сфери на вашия живот. Неделя ще бъде неприятна и носи ядове. В понеделник следва да действате бързо. Вторник носи успех по отношение на придобивките. Ценни съвети от приятели в сряда. В четвъртък се очертават известни загуби. Петък обаче носи успех, добри новини и радости.

ДЕВА

Делови напредък

Вашият напредък през идващата седмица в делови план е извън съмнение. Ще проведете много срещи с приятели и колеги. Характерни за тези контакти са конструктивните разговори. Неприятното за някои е, че ще се говорят клевети по техен адрес. Не се предоверявайте на приятелската аудитория. Не е изключено някой да ви скрои номер. Събота е благоприятна и мнозина ще научат интересни новини. За неделя е характерно спокойствието. Понеделник ще бъде по-натоварен, но е успешен. Във вторник – разрешаване на проблеми. Не допускайте грешки в сряда. Четвъртък и петък са сполучливи.

ВЕЗНИ

Късмет във всичко

Контактите ви най-често ще бъдат провеждани с хора от бизнеса или финансовите среди. Съвсем спокойно може да се твърди, че ще постигнете успех във всичко, защото късметът ви през идващата седмица ще бъде силен. За някои от зодията се очертават любовни промени, които едва ли ще се случат без изричното ви настояване. Събота предоставя чудесни възможности за печалби. Любовна реализация и новини носи понеделник, а във вторник придобивките отново са на дневен ред. В сряда повечето от представителите на Везните ще се ориентират към срещи и разговори с приятели. Делови напредък и нови контакти бележат последните два дни от предстоящия период.

СКОРПИОН

Професионални промени

Хубаво е, че мнозина са добре ориентирани в заобикалящите ги обстоятелства и ще действат бързо. Това неминуемо води до грешки. През тази седмица за голяма част от Скорпионите предстоят професионални промени. В доста случаи двигател на тези промени ще бъдат срещите и разговорите, които ще осъществите с влиятелни хора. Събота се оказва неприятна. Неделя е белязана от спорове и противоречия. В понеделник не са изключени загуби. Вторник се характеризира с делова активност. Сряда обаче носи ядове, които са по-изразителни за бизнесмените. В четвъртък се пазете от грешки. Петък е благоприятен и носи печалби.

СТРЕЛЕЦ

Финансова сполука

За мнозина се очертават промени във финансов план, които вероятно имат отношение към получаването на наследство или покупко-продажба. За някои от зодията се очертават успешни пътувания. Ново развитие има и в любовния ви живот, което в повечето случаи означава промени. В събота не рискувайте в материалната сфера. Неделя е успешна и носи победа, която мнозина ще повторят и в понеделник. Интимни контакти определят вторник, а сряда идва със задоволителни постъпления. В четвъртък на доста от зодията ще им се наложи да се преборят с пречки, но успехът е на ваша страна. Петък притеснява с проблеми.

КОЗИРОГ

Тежък период

При вас също настъпват ярки промени. В случая става дума за съдбовно развитие. Мнозина от зодията ще имат силни противоречия. Най-мощна срещу вас може да се окаже атаката на Близнаци и Скорпиони. За някои от зодията не са изключени професионални промени. Други Козирози ще имат делови пътувания през периода. Събота бележи начало на промените. Неделя е благоприятна за контакти. Ще получите ценен съвет. Понеделник, а и вторник носят доста проблеми. Сряда обаче е хубава и дори ще се ползвате от нечия подкрепа. Четвъртък предупреждава за финансови загуби. Не бива да рискувате в това отношение. Петък е труден.

ВОДОЛЕЙ

Притежавате силен късмет

Повечето от Водолеите ще се възползват от открилите се възможности за реализация. За някои от зодията интерес представляват отношенията с определени кръгове или личности. Принципно седмицата носи възможности за печалби. Неделя носи любовен успех, който при мнозина може да се свърже с предния ден. Приятелските контакти са характерни за понеделник, но във вторник се очертават проблеми и неприятности. В сряда ви предстоят победи във всички сфери на изявата ви. Четвъртък не е по-различен, но се налага да действате предимно от позицията на силна воля. В петък не ви препоръчвам паричните рискове.

РИБИ

Ще постигнете пълна реализация

За някои от зодията са възможни промени от домашно естество. Във всички случаи обаче това е крайно интензивна и успешна седмица, което естествено ще ви активизира за още по-интензивна дейност. Събота е особено благоприятна за парични постъпления. В неделя мнозина ще получат хубава новина. В понеделник се пазете от грешки. Мнозина ще бъдат изключително действени във вторник, което естествено ще ви осигури победа. В сряда ще бъдете полезни на приятел или близък. Последните два дни от работната седмица са от особено значение за вашата стабилизация и паричната ви реализация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари