Седмичен хороскоп за 13 - 19 март 2023

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През седмицата от 13 - 19 март от вас ще се изиска да бъдете по-решителни при реализирането на домашните си дела. Не отлагайте нищо поради мързел, липса на амбиция, воля или поради нежелание да преодолеете някои пречки и затруднения. Ако преодолеете тези негативни състояния ще можете да си осигурите една успешна седмица, която ще ви донесе реални постижения във важни за вас неща.

В личен план различни събития ще повдигнат настроението и духа ви, както няма да ви липсва и късмет. Но важен ще бъде и баланса... Една от основните опасности при вас е въвличането ви или задълбочаването на конфликт или на една стресова ситуация. Помнете, че такива преживявания ви се дават винаги като проверка на вашата вяра и характер, на духовното ви развитие, на толеранс към различните от вас. Дали ще бъдете удовлетворени от постигнатото в края на седмицата, ще зависи именно от начина ви на поведение по време на тези житейски проверки.

Момчетата и момичетата ще бъдат изнендани от някои преживявания в любовта или с любими хора. Нова любов също може да ви очарова, но бъдете предпазливи с разкриването на собствените си чувства.

Мъжете ще очакват развитие на неща, които са свързани със сериозни притеснения, опасности от загуби или нежелани неприятности. Ако се чувствате несигурни в действията си потърсете съвет от човек с опит.

Много благоприятна седмица ще имат жените Овен, но шансовете, които съдбата ще ви даде през тази седемд ни ще имат за цел да ги реализирате, а не само да им се насладите от разстояние. През тези седем дни ще получите важни писма, новини или покани. Ще общувате много повече с различни хора отблизо и далеч. Във финансов план са възможни приятни изненади.

Телец

През седмицата от 13 - 19 март не допускайте в себе си негативни мисли или паника, дори това да има връзка със собственото ви здраве или със здравето на близък човек. Събитията определено ще са по-различни, в повечето случаи свързани с благоприятно или домашно лечение. Добре е да знаете още в началото на седмицата, че емоционалната ви нестабилност може да бъде причина за възникването на проблеми, както в любовта така и в домашните ви отношения.

През тази седмица през някакво изпитание ще преминат ваши отношения с хора, които ще проявят нетърпение към ваши коментари, действия или решения. Хубавото е, че тази седмица ще бъде благоприятна за вашите професионални и бизнес контакти и ангажименти. Може да получите предложение за нова работа или за начало на нова дейност, да намерите нови клиенти или нови бизнес-партньори.

Ако имате ангажимент свързан с уреждането на документ чрез някаква държавна, банкова, данъчна или друга институция, това ще бъде благоприятно време за подобни дела. През седмицата ще имате интересни разговори или срещи с жена най-вероятно от кръга ви приятели.

Момчетата и момичетата ще преминат през един много важен период от живота си. Време за решения, за нови начинания, за по-голяма категоричност в думи и дела. Седмицата ще бъде благоприятна за планове свързани с пътуване или с хора живеещи на различни разстояния от вас.

Мъжете ще имат своите уникални шансове през тези седем дни. Понякога ще ви изглежда странно как някои събития имат собствено развитие, което ви носи някаква полза или успех. Вероятни са малки доходи в личния ви бюджет, както и неочаквана печалба.

Жените ще се наложи да правят почти ежедневни промени в плановете си. Ще се фокусирате основно върху някои важни за вас срещи или събирания. Внимание ще изиска вероятността от неразумно или емоционално изтичане на информация, която би трябвало да пазите в тайна. Същото важи и з аличните ви вещи, които лесно може да изгубите, забравите или някой да си ги присвои. Новите хора, които ще с епоявят в живота ви през тези седем дни ще ви донесат някакъв дискомфорт.

Близнаци

През седмицата от 13 - 19 март ще имате възможност да постигнете едно важно за вас развитие на планове или бизнес дела. През тази седмица ваши близки хора ще имат сериозен (вероятно) финансов проблем, за който могат да имат нужда от вашата помощ или съвет. Като цяло моят съвет към вас е през тези седем дни да избягвате да давате съвети или обещания, които по някакъв начин са свързани с пари. Вероятно и вашата преценка за конкретната ситуация ще се окаже погрешна.

През седмицата отделете повече време за любовния си живот, независимо каква е вашата конкретна ситуация: необързани, разведени и др. Тези от вас, които имат партньор нека да дадат най-доброто от себе си, за да заздравят връзката си и да направят някакви по-конкретни планове за бъдещето си. Ако нямате партньор, тази седмица ще бъде благоприятна за регистриране в различни сайтове за запознанства, за реализиране на първа среща чрез посредничеството на приятели, роднини и други.

През тези седем дни може да не преживеете точно това, което имате като очакване, но събитията които ще се развият определено ще са за ваше добро. През тази седмица ще бъде важно да се запазите емоционално стабилни. Някои събития ще се развиват бързо и това може да ви натовари с повече емоции и напрежение.

Момчетата и момичетата ще могат да постигнат важни успехи или напредък в делата си. Тази благоприятна тенденция ще се усети най-вече във вашето образование или кариера. Предстоят ви нови запознанства и срещи, но не бъдете наивни.

Мъжете ще мислят какво са пропуснали да свършат досега, кои отношения са прекъснали прибързано и въобще миналото ще бъде поставено на някаква преоценка. Това определено ще ви е от полза, стига да сте разбрали правилно някои житейски уроци. Във финансов план са вероятни всякакви изненади.

Жените ще се сблъскат с някои неприятни ситуации свързани с опити за измама, с лукавство или злонамереност идваща от различни хора или места. Опитите да ви се навреди по някакъв начин ще приемете много болезнено и емоционално. Прибързани действия от ваша страна могат да усложнят една такава ситуация и да ви вкарат в по-голям хаос.

Рак

През седмицата от 13 - 19 март ще можете да реализирате една важна промяна. Възможно е то да ви донесе много силно преживяване или дълготраен спомен в живота ви. Това ще бъдат дни, в които някои от вас ще съберат кураж да сложат край на някакви отношения, работа, планове или ще се приключат важен ангажимент.

Седмицата може да се окаже преломен период в живота ви, край на един етап на развитие и начало на нов, вероятно по-градивен. През седмицата ще възникнат неочаквани проблеми или ситуации, свързани с някакво безпокойство и притеснение, което би било добре да се избегне. В противен случай ще възникнат предпоставки за възникването на здравословен проблем: безсъние, мигрена, нестабилно кръвно налягане и други.

Тези седем дни мнозина от вас ще запомнят с важно събитие или събиране свързано с дете или с млад човек. Ако през тази седмица възникне необходимост да пътувате, преди всичко обърнете внимание на всичко, което ви се струва несигурно или фалшиво. В едно такова събитие само вие може да се предпазите от евентуална загуба.

Момчетата и момичетата ще отсеят някои хора от листа си приятели в реалния живот или в социалните мрежи. Ще имате желание да продължите само с тези, които имат значение за вас. Ще обмисляте свои планове за пролетта или лятото, но едва ли ще предприемете някакви конкретни действия за тяхната реализация, точно през тези седем дни.

Мъжете ще преминат през емоционално време, защото някои неприятни новини ще им покажат краткостта на присъствието на хората на земята. Житейска раздяла с мъж може да се преживее болезнено, но това е събитие, което никой не може да промени. Важни преживявания ще имат тези от вас, които имат дъщеря или внучка.

Жените ще имат енергия и възможности за релаизация на плановете си за тази седмица. Помощ или важно присъствие в живота ви ще има от страна на един мъж. През седмицата благоприятно развитие ще имат ваши дела свързани с финансови документи или с пари. Това ще бъде един много силен енергиен период за вас.

Лъв

През седмицата от 13 - 19 март ще ви ядосат опитите за манипулиране или въвличане в някаква интрига от страна на хора, за които имате по-добро мнение. Възможни са опити за намеса по някакъв начин в семейните ви дела или в решенията ви като родители (за тези от вас, които имат деца). През тази седмица подобни вмешателски действия ще ви дразнят и ядосват, тъй като вие имате достатъчно интуиция, интелект или опит да усетите навреме подобни действия.

През тези седем дни ще се забавят важни за вас новини, съобщения или документи поради различни причини. Научете се да пазите личната си информация и документи по-добре, тъй като през този период все още ще има опасност от загуба поради невнимание или кражба. През седмицата ще възникне напрежение в отношенията ви с човек, с когото работите заедно или имате професионални контакти. Възможен е конфликт с представител на някаква институция, организация, фирма и др.

Тази седмица ще бъде сложна за вас, защото ще изиска да покажете по-голяма твърдост на характера си. Това не означава да бъдете груби или неотстъпчиви, а да търсите дипломатични, мъдри начини за излзиане от всяка по-сложна ситуация. Събитие в живота на жена ще ви натъжи. Всъщност тя преживява в момента нещо, което се дължи на нейни грешки и прибързани решения.

Момчетата и момичетата ще имат важни и интересни разговори с хора отблизо и далеч. Вероятно е пътуване, но където възникне такова ще е по специален повод. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в друго село, град или държава с цел образование или кариера.

Мъжете ще покажат все още запазеното детинско в себе си. Неизживяното детство ще бъде лаймотива във вашите действия през тези седем дни. Ще искате да вършите неща, които тогава не сте можели, не са ви позволявали или не сте имали пари за тях. Подобни преживявания ще могат да ви заредят неочаквано с много положителна енергия.

Жените ще правят смели планове за конкретни действия през тази седмица и в близкото бъдеще. Ще сте много по-амбициозни и отговорни към делата, с които сте ангажирани. Едно предложение или появата на нов шанс ще ви накара да отделите време за размисъл и преценка за евентуалното ви ангажиране с тях. Предстоят ви и някои важни задачи свързани с вашия дом.

Дева

През седмицата от 13 - 19 март ще имате планове или очаквания свързани с пътуване или с хора от друго населено място. Разбира се, тези събития могат да предстоят в близкото ви бъдеще, а от вас да се изиска през тези седем дни да се ангажирате с някаква подготовка, търсене, осъществяване на различни контакти и др. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или за престой в друго населено място за даден период от време. През тези седем дни може да възникне ангажимент или конфликт свързан с документ, договор или споразумение от имотен или материален характер. Възможни са проблеми с качеството на вещи или техника, които сте купили преди време и които вече показват някакви дефекти или липса на достатъчна функционалност.

Седмицата ще се запомни с неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Това може да има връзка със сложното или неблагоприятно развитие на здравословен проблем, който има. В общи линии неприятните новини през седмицата по-скоро ще касаят хора, които вие познавате, а не вас самите. През седмицата ще следите с любопитство развитието на събития в живота на жена от кръга ви приятели, която преживява интересни събития от любовен характер.

Момчетата и момичетата могат да очакват букет от изненади през седмицата. Те основно ще касаят вашия дом, домашни или роднински отношения. Това ще бъде благоприятно време да получите допълнителни пари в бюджета си чрез основна или почасова работа.

Мъжете ще могат да очакват пвоече срещи през седмицата както свързани със семейството, така и с работата. Тревоги няма да ви липсват, но те най-вероятно ще ви бъдат причинени от страна на хора, извън вашия дом. Ще сте склонни да отделяте повече време за забавления и приятни срещи.

Жените ще се ангажират с различни дела, които някои биха определили като "мъжка работа". Но, през тази седмица отговорността за тези дела поради някаква причина ще бъде ваша. Седмицата носи срещи и събирания по най-различни поводи.

Везни

През седмицата от 13 - 19 март ще ви бъде трудно да общувате с хора, които са добре известни със своя инат и неотстъпчив характер. Те с лекота ще ви нараняват с думи, с обиди или обвинения. Вероятността вие да им се противопоставите по някакъв начин е голяма, но резултатите определено няма да ви харесат. Ако това е възможно приключите тези отношения.

Спрете да се подлагате на подобен психически и емоционален тормоз. През тази седмица ще преживеете неочаквано разочарование или отказ от идея или план свързан с някой от семейството ви. Възможно е да преживеете момент на паника или стрес, свързан с инцидент или неприятно събитие в живота на човек, когото познавате.

През тази седмица мнозина от вас ще отделят време за разговори или за планиране на различни дела, чиято цел ще бъде подобряване на семейния ви бюджет и увеличение на приходите в него. Възможности за това няма да липсват и всичко ще зависи от готовността ви да се ангажирате с повече неща. Те съответно ще изискат повече работа и ще ви ограничат свободното време.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване на кратки или по-дълги разстояния, особено за такива, които са свързани с определени задачи или ангажименти. През тази седмица мнозина ще се зарадват на пари или друга приятна новина, която ще получат от друго населено място.

Момчетата и момичетата ще се вълнуват повече от състоянието на личния си бюджет, от настоящите или възможни бъдещи източници на приходи. Тези от вас, които търсят нова или почасова работа, ще имат късмет при намирането на такава.

Жените ще намират по-лесно, интуитивно или с помощта на други хора рационални решения на семейни проблеми и затруднения. Седмицата може да се запомни с важно събитие, за тези от вас, които не живеят сами. Конфликтите с хора извън вашия дом могат да имат доста неприятно развитие.

Мъжете ще обмислят всяка своя стъпка, тъй като ще сте склонни да осъществите няколко рискови действия, да се ангажирате с неща, за които нямате достатъчно познания. Внимание ще изиска информацията, която споделяте с приятели. Разочарованието след известно време ще се дължи на "голямата ви уста".

Скорпион

През седмицата от 13 - 19 март ще се ангажирате с разрешаването на различни проблеми свързани с дома ви или с родственици. Напрежението понякога ще бъде твърде голямо и от вас ще се изиска стабилност в емоциите. Това ще ви помогне да приемете събитията с разум, особено при вземане на решения. Като цяло през тази седмица основните събития или промени ще се случват в дома ви или ще засягат семейството ви. През тази седмица освен по-голямо напрежение в ежедневието ви, ще ви се даде да преживеете и много приятни моменти.

Ще се зарадвате на един подарък или придобивка за дома си или лично за вас. Ще имате възможност да създадете нова романтична връзка или да развиете вече създадена такава (ако сте необвързани). Ако ви предстоят финансови отношения, предимно такива свързани с документ или договор, ще възникне момент на напрежение, в който ще бъде добре да търсите бърз компромис или разрешение.

През тази седмица добро развитие ще имат ваши професионални или бизнес отношения с хора отблизо или далеч. Някои от вас могат да получат предложение за работа или нов трудов договор.

Момчетата и момичетата ще общуват или ще срещнат нови хора, предимно от женски пол, които могат да имат някаква роля на учител, наставник, да ви дадат важни за вас знания, умения или информация. През тази седмица хора, които можем да определим като ваши неприятели ще бъдат много по-активни в злонамерените си коментари или действия против вас.

Жените ще имат една бързо развиваща се седмица. Понякога различни парични дела ще ви противопоставят с хора от семейството ви, с колеги или с клиенти. Търсете дипломатично или практично разрешение на паричните си проблеми или притеснения. Не е време за напрежение в отношенията ви с хора, с които имате подобни дела.

Мъжете ще са в много добра позиция за постигане на важни цели и за успешно реализиране на важни задачи. Не допускайте влошаване на отношения с хора, които имат важна роля в живота ви. Едно неизпълнено обещание или злонамерен коментар свързан с вашата личност ще ви натъжи или разочарова, защото ще дойде от човек, когото сте смятали за приятел.

Стрелец

През седмицата от 13 - 19 март бъдете по-внимателни в плановете, които ще направите за близкото си бъдеще. Нека очакванията ви бъдат реални, и се пазете от лъжлива информация или манипулация. През тази седмица определено ще трябва да действате много внимателно, да избягвате крайности в думи, решения или действия. Един приятен повод свързан с жена ще бъде причина за избор на подходящ подарък, покупка на нови дрехи и други.

През седмицата мнозина от вас ще имат грижи свързани със здравето или проблеми в живота на роднина. Използвайте тази седмица за развитие на ваши планове, от които очаквате някаква облага за семейството си, тъй като ще имате възможности и ресурси за това. Това ще бъде благоприятен период за уреждане на документи, договор или споразумение.

Момчетата и момичетата ще трябва да покажат през тези седем дни, че могат да поемат някои важни отговорности и задължения свързани със семейството или с друг родственик, който живее извън вашия дом.

Тези, които са завъшили своето образование могат да вземат неочаквано решение свързано с брак или с отделяне от семейството, като начало на нов самостоятелен живот.

Мъжете ще се вълнуват от развитието на събития, които очаквате да се случат през тези седем дни. Като цяло динамиката на седмицата за вас ще бъде много голяма и това ще се отрази на емоционалното ви състояние. Поводи за радост ще имате предимно в любовния си, личен и семеен живот.

Жените ще приемат без желание, с досада по-големите си семейни задължения. Като, че ли сега всички роднини ще разчитат за нещо на вас. Неискреността в очите на човек, който се опитва да ви впечатли с информация или обещание, е знак за внимание.

Козирог

През седмицата от 13 - 19 март ще преминете през период на тъжно настроение свързано с разговор или събитие в семейството. Вероятно става дума за неща, върху които нямате контрол. Тяхното влияние върху живота ви обаче ще е силно и променящо ваши навици или рутина, с която сте свикнали. Възможни са различни събития в живота на ваши роднини, които да са повод за притеснение или безпокойство от най-различен характер.

През седмицата вълнение ще предизвика среща или събиране свързано с дете или с млад човек от кръга ви роднини, приятели, съседи или познати. Поводът за това събитие трудно може да се предскаже, но може да бъде свързан с важен успех или с предстояща промяна в живота им. Седмицата може да зарадва някои от вас с новина свързана със зачеване или с раждането на дете.

През седмицата избягвайте да се зареждате с оптимистични очаквания за бъдещето си, свързани с пари или с финансов документ. През седмицата ще ви се наложи да преодолеете някои пречки или забавяния от паричен характер.

Седмицата не благоприятства искането или получаването на заем, тъй като или условията няма да са благоприятни за вас или предстоят събития, които ще направят този кредит излишен. През седмицата ще възникне много неприятен конфликт, който обаче ще можете да приключите много бързо. Вероятно компромиса ще бъде от ваша страна.

Момчетата и момичетата ще срещнат затруднение при реализирането си на желание да пътуват нанякъде или с някого. Възможно е да получите новин свързана с неприятен транспортен инцидент с хора, които познавате или на място, където сте били.

Мъжете ще бъдат изненадани от някои неприятности, които ще възникнат в личния им живот. Решение винаги може да се намери, но ваш ще ви изненада източника или причината. Седмицата може да се запомни със ситуация или новина свързана с човек, с когото имате професионални контакти.

Жените ще се фокусират върху различни имуществени, имотни или битови дела. Всичко ще зависи от ресурсите, с които разполагате, но добро развитие ще имат ваши действия свързани с продажба или предлагане на някаква услуга в горепосочените области. Не е изключено да ви изненада един малък паричен приход.

Водолей

През седмицата от 13 - 19 март ще получите новина, която ще ви помогне да получите по-голяма яснота относно развитието на събитие свързано с човек от кръга ви роднини. Ако имате роднина или приятел, които живеят в друг град или държава, през тази седмица ще получите важна или интересна новина от тях.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на финансови дела, с участието на ваши приятели или бизнес партньори. Разбира се, прогнозата касае вече проверени отношения, а не такива, които ще създадете през тези седем дни. Любовните отношения на някои от вас могат да имат едно ново развитие, включително стартиране на някакъв бизнес, нов професионален ангажимент и др.

През тази седмица ще ви изненада спречкване или сериозен конфликт с жена, с която досега сте имали много добри отношения. Възможно е тази ситуацията да създаде сериозно напрежение във вашия или в нейния личен живот. Като цяло добре е да знаете, че тази седмица ще благоприятства развитието на ваши разумни планове или практични идеи. Моментите на напрежение или стрес обаче ще са неминуеми, но няма да причинят някаква драма в живота ви.

Момчетата и момичетата ще се ангажират с различни дела или събития в живота на семейството си или в живота на роднини от близо и далеч. Може да ви зарадва новина свързана с годеж или сватба. Може да ви зарадва новина свързана с успех на близък човек.

Жените ще се влияят от действията на други жени, тъй като техните действия ще спомогнат постигането на ваши лични цели. Разговори с жени от близо и далеч ще са важни за вас, както и получаването на документ или договор. Вероятността да направите важна или полезна покупка за себе си е голяма.

Мъжете ще са настроени пролетно - романтично, с желание за любовни приключения или по-сериозно обвързване. Ще имате някакви предварителни очаквания за седмицата и тяхната реализация ще зависи от личния ви хороскоп. Не занемарявайте домашните си и семейни задължения, независимо от вашя семеен статус. Ще възникне необходимост от дребни ремонти в дома ви.

Риби

През седмицата от 13 - 19 март ви предстои събитие в семейството или в кръга ви роднини, което ще има връзка с човек, който живее на разстояние, който вече е бил в чужбина, или с когото имате сложни отношения. Едно такова събитие може да има най-различен характер, както и емоциите, които ще донесе ще варират от положителни до отрицателни.

През тази седмица ще сте склонни да търсите истинската причина за действията на хора, които са довели до някаква загуба за вас: в емоционален или в професионален план. Вероятно различни обстоятелства ще възпрепятстват директен разговор с тази личност, при който бихте могли да получите много по-голяма яснота.

През тази седмица може да преживеете приятни дни в любовта, стига да не се поддадете на различни негативни емоции причинени от коментарите на други хора. Избягвайте прояви на подозрителност или недоверие в думи и дела на вашия партньор. Ако все пак такива чувства са много силни вътре у вас и вие ги приемате като знак на личната ви интуиция, тогава седнете и проведете един откровен разговор.

Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на конкретни резултати в образованието или кариерата на близък човек, нещо в което сте вложили много енергия и средства. Това ще бъде благоприятна седмица за медицински интервенции свързани с бъдещо майчинство.

Момчетата и момичетата ще се наложи да се погрижат за здравето си или за външния си вид. През тези седем дни не разчитайте на възрастта си при възникване на едно здравословно неразположение. Бъдете сериозни и отговорни към собственото си тяло.

Мъжете могат да бъдат подведени или манипулирани в действия свързани с тяхната работа или бизнес. Бъдете предпазливи, но и не стигайте до крайности.

Жените нека да бъдат емоционално подготвени за различни изненади. Те могат да касаят действия на други жени спрямо тях, както и нови познанства с жени, които ще имат важна мисия в живота ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари