Седмичен хороскоп за 10 - 16 април 2023

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През тази седмица не се поддавайте на провокации. По-добре е да прехапете устни и да простите, отколкото да се включите в безсмислена и безмилостна битка. В работата ще трябва да положите всички усилия, за да останете на върха и да отговорите на изискванията на началството. Не се разпилявайте, дръжте в полезрението си основната цел. В сряда бъдете внимателни при изпълнението на всякакви задачи. Четвъртък и събота могат да бъдат време за приятни запознанства.

Телец

Седмицата е наситена с различни събития - ще бъде суетна и непредвидима. Препоръчително е да отложите сериозните дела за следващата седмица. Във вторник разчитайте на помощта на приятели, но се опитайте да не се забърквате в разправии, които могат да помрачат доброто ви настроение. В петък е препоръчително да не говорите много за себе си в непознати компании. Като цяло избягвайте случайните връзки, тъй като те могат да донесат само неприятности.

Близнаци

Тази седмица почти без затруднения ще получите желаното. Довършете започнатото, правете планове и приемайте случващото се спокойно. Ще разберете, че всичко, което се случва, е за добро. Възможна е подкрепа от приятели и покровители. Не планирайте големи събития, оценете силните си страни. Започнатите през седмицата дела ще успеят и ще ви зарадват с резултатите си.

Рак

През тази седмица вашата интуиция ще ви помогне да планирате събитията в близкото бъдеще, което несъмнено ще ви бъде от полза. В понеделник бизнес интересите ви може да влязат в конфликт със стари приятелства. Звездите препоръчват да не пренебрегвате приятелите. Сряда вероятно ще ви даде няколко шанса - не ги пропускайте. Ако не можете да грабнете всичко, хванете този, който ви подхожда най-много. Очаквайте приятна изненада в неделя.

Лъв

Седмицата е подходяща за създаване на вътрешен баланс и движение напред. Не се срамувайте от вашите способности и възможности, защото една решителна и уверена стъпка ще ви позволи да пристъпите към сериозна реализация на способностите ви. В петък бъдете внимателни с другите, не пренебрегвайте мнението на близките ви. В събота обмислете уместността на вашите идеи в професионалната сфера. Може би просто хабите прекалено много енергията за тях?

Дева

През тази седмица може да останете разочаровани от колеги или любим човек. Но това не е краят, а началото на нов етап. Мобилизирайте способността си да се разбирате с хората и търпеливо изчакайте да направите сигурен ход. Опитайте се да посветите повече време на дома, семейството и близките. В петък си струва да се срещнете с приятели на чаша вино. Събота ще е подходяща за кратки пътувания. Посветете един от почивните дни на уединена почивка, което ще ви позволи да възстановите изразходваната сила.

Везни

Седмицата ще бъде посветена на справяне с проблеми в работата. Въпреки това, преди да действате решително, трябва внимателно да подготвите всичко. Вашата упоритост и внимание към детайла ще ви помогнат да постигнете това, което искате. В петък ви очаква среща в много романтична обстановка. В края на седмицата сериозен проблем може безопасно да бъде решен сякаш от само себе си. През почивните дни не вземайте набързо важни решения.

Скорпион

През тази седмица срещите ще ви доставят много радост. Вторник и петък са почти идеални дни за подготовка и реализиране на сериозни планове и проекти. Особено интересни идеи могат да ви хрумнат в петък. До края на седмицата ще настъпи спокойствие и хармония в живота ви. Сега ще сте в състояние да „преместите планини“ и това няма да изисква много усилия от вас. Осъзнаването на приключването на делата ще донесе чувство на дълбоко удовлетворение.

Стрелец

През тази седмица традиционният подход за решаване на проблеми не винаги ще бъде успешен. Добре е да преразгледате някои от възгледите си. Във вторник може да се появи ефект на дежа вю, но е напълно възможно това наистина вече да е минало пред очите ви - същите хора, същите ситуации, подобни думи и реакцията ви към тях. Важно е да не стъпвате на едно и също гребло. В сряда за някои от вас ще бъде трудно да се примирят с настоящето състояние на нещата. Голям семеен проблем ще намери своето решение в събота.

Козирог

През следващите дни ще трябва да излезете от обичайното, за да разберете по-добре текущата ситуация и да видите ясно по-нататъшни перспективи. Обърнете повече внимание на професионалните си задължения. В понеделник не бързайте да сключвате нови договори. В средата на седмицата може да сте изправени пред избор за нов път в кариерата си, но не се натоварвайте с нови отговорности. В неделя задължително се отпуснете и изберете пасивна почивка.

Водолей

Седмицата се очертава да бъде доста напрегната, но ползотворна. Успехът в бизнеса ще се прояви бавно, но задълбочено и за дълго време и това ще даде чувство на сигурност. Сряда е благоприятно време за романтични срещи, признания и предложения. Четвъртък е добър ден за публични изказвания, очаква ви. В петък около вас може да се разразят горещи страсти. Подарете си нещо ново в неделя.

Риби

Очаква ви страхотна седмица - кариерата и социалният живот ще бъдат наситени и стойностни, както никога досега. Тежестта на ненужните задължения ще падне от плещите ви. В сряда очаквайте внезапен развойна събитията - проявете гъвкавост. В петък е препоръчително да не планирате важни и особено рискови дела, по-добре е да завършите отдавна започнати проекти. В неделя бъдете търпеливи - избягвайте споровете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари