СДВР набира спецсили и дознатели

1
Търсят и петима водачи на коне
Търсят и петима водачи на коне Видео: bTV

Търсят и петима водачи на коне

Търсят се полицаи в София - млади, със средно образование, а в някои случаи да обичат коне и да отговарят на прякора „костенурки“.

В „Специализираните полицейски сили“ се търсят 30 нови кадри, предава bTV. За да се впише, който и да е, трябва да е наясно, че ще попада в тежки ситуации и то често.

В столичната полиция търсят и петима водачи на коне.

„Аз да ви призная, чакам с нетърпение двата работни дни, двата дни почивни и и после пак на работа, за да се видя с колегите. Ние сме изградили един колектив, който е невероятен“, казва младши експерт Михаил Михайлов, „Конна полиция“ – СДВР.

Освен „костенурки“ и водачи на кон, в СДВР търсят полицаи за районните управления и дознатели.

Наетите 130 полицаи ще минат през 7-месечно обучение със стажантска заплата около 1000 лева, която впоследствие нараства на 1700 лева чисто. Дознателите пък получават около 2300 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Бивш
    Пак ще има квадратче , в документите за прием ,с резолюция- ''Близки в системата на МВР '' ! То носи точки и пак синовете и дъщерите на тези от ""Системата '' ,са вътре !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари