Сдружение Вело - Русе: Каним кмета на среща

5

Поканата е във връзка с новонарисуваната велоалея на улица "Плиска"

Сдружение Вело - Русе отправи публична покана към кмета на Община Русе за среща на 19.12.2023г., вторник, от 12:30 часа на пресечката на улица „Янтра“ с улица „Плиска“. Там подробно ще бъдат показани фундаменталните грешки при очертаването на велоалеята по тротоара на ул. „Плиска“, обясниха от сдружението.

Ще се радваме да се срещнем и с пътния инженер и/или архитект, проектант, които се е подписал под този проект, за да разберем неговите мотиви”, каза Ростислав Кандиларов, координатор на сдружението.

В случай, че не желаят да се срещнат с нас на място, сме подготвили малка изненада за „очертанието“, което не може и не бива да се нарича велоалея!”, добавя Кольо Пазарджиев, председател на Вело - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Багаин
    Кой шибан педераст направи тези велоалей по тротоарите? Трябва да ги направят на пътното платно където им е мястото! Скоро ще счупя тиквата на някой скапан тротинеткаджия дето бичи по тротоара!
  • 6
    7
    гневен
    Пълен ташак,срам и позор е този ремонт с тези детски левашки рисунки по тротоара. А хората къде ще вървят?
  • 4
    6
    Пяс пляс педалите,........
    И на каква среща го каните? Бъдете внимателни, че той е много бърз. Опасно бърз е, ама една Жена го настигна и хвана.
  • 7
    5
    88
    По улиците няма една стрелка, те на велоалеята стрелки начертали!
  • 9
    4
    Русе
    Има нещо много сбъркано в копирането на чужд опит, в случая холандски. България не е Нидерландия и не е равна като тепсия. В Нидерландия е съвсем нормално да има милиони велосипедисти и съответната инфраструктура.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари