Сбогом, Льони!

0
Благоевград изпрати в последния й път 33-годишната Елена, която загина на остров Миконос
Благоевград изпрати в последния й път 33-годишната Елена, която загина на остров Миконос

Точно в 12 часа днес камбанен звън разтърси благоевградския квартал "Грамада".

Дълга траурна процесия изпрати в последния й път 33-годишната Елена Чимева, която загина на остров Миконос на 25- ти септември, предаде Struma.com.

Близки, приятели, съученици от кварталното училище дойдоха да се сбогуват с Елена, която ще запомнят като слънчево и добро момиче, отишло си нелепо от този свят. Трагедията разтърси не само квартала, където е пораснала Елена, но и всички, които я познават. Отлична ученичка, Елена тръгнала преди повече от 5 години да работи в Гърция. На остров Миконос създала контакти с работодатели, които всяко лято в разгара на сезона я викали, за да им помага в хотелите. Така и тази година.

В средата на април Елена заминала на работа като камериерка в местен хотел. Била доволна от работата и работодателя си, разказват нейни близки. Във фаталния ден се прибирала от работа и паднала от скалите. Това е официалната версия на гръцката полиция. На 26-ти родителите и били уведомени и заминали да си я приберат и разпознаят детето си.

Трагедията е неописуема. Елена има още една сестра и брат. Безкрайно добри хора са и родителите и. Семейството е в шок. Никой не може да повярва, че я няма. Прокрадват се и съмнения около това как е умяла Елена, но днес ...никой не говори за това. Днес всички се сбогуват с красивото момиче.

Почивай в мир Льони!

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари