Сбиване в Монтана завърши с четирима в болница

2
Какво разказват пострадалите?
Какво разказват пострадалите? Видео: NOVA

Какво разказват пострадалите?

Сбиване в Монтана завърши с четирима в болница. Общо петима са пострадалите при конфликта.

„Вчера у нас влязоха с взлом и ни утрепаха от бой. Настоявам за правосъдие. Познавам нападателите. Причината за боя е, че казах на бившата си жена да кръстим детето ни, което се роди преди дни, на баща ми. Тя обаче не искаше. Обясних ѝ, че ако не го кръсти на баща ми, няма да живея с нея и приключих окончателно. Тази нощ дойдоха и ни нападнаха”, обясни пострадалият Християн, предава NOVA.

Бащата на Християн обясни, че нападателите искали сина му да стане зет на сила. „Сина ми не иска окончателно тази жена, посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    dgd
    Турко-цигански драми. Една вечер се прибирам с тролей номер 27. През цялото време един младеж от турски произход говореше на висок глас с майката на детето му. Беше невероятна драма. Защо не му била сложила нещо за ядене на масата а трябвало той да си сервира и търси какво да яде в хладилника. Хората бяха ошашавени, а аз не посмях да му кажа нещо - човека беше силно афектиран и имаше вероятност да реагира емоционално на всяка забележка за поведението му. Проблема е във връшането към ориента, обществото се разгражда до племенни структури и навици. Отива си модерността и модерното възпитание.
  • 9
    1
    Еееее,
    Баси кефа – цигани били и ебали цигани! Дай, Боже, повече такива добри новини!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари