СВА става Супермаркет Бурлекс

7
До есента на 2024 година всички обекти в страната ще бъдат с ново лице и концепция
До есента на 2024 година всички обекти в страната ще бъдат с ново лице и концепция Снимка: Супермаркет Бурлекс / Facebook

До есента на 2024 година всички обекти в страната ще бъдат с ново лице и концепция

Супермаркети СВА преминават изцяло под бранда Бурлекс, поставяйки си два слогана, в името на които да работят: „Любимият ми СУПЕРмаркет“ и „СУПЕР е да сме до теб“.

Стремежът на компанията е да бъде първият избор на потребителите, търсещи супермаркети на удобни локации, с голям продуктов асортимент и изгодни ценови предложения и кампании. Бурлекс във всеки момент и при всяка необходимост може да предложи всички продукти и услуги, от които клиента се нуждае в своето ежедневие.

Компанията внимателно подбира сред много чужди и български производители, за да достави на своите клиенти качествена българска стока и конкурентни продукти на световно известни марки.

Веригата прави стъпка напред към едно ново зелено начало, носещо в себе си иновации не само във визията, а преход към по-модерно, по-достъпно и комфортно обслужване в обновените търговски зали. Компанията залага на функционален, свеж интериор, целящ да допринесе удобство, уют и практичност на клиентите при ежедневното им пазаруване.

Промяната вече е факт в София, Дряново и Велико Търново, поетапно промените се въвеждат и във Варна и областта. Магазините в Аксаково, Младост и Чайка вече са с нова визия и интериор.

До есента на 2024 година всички обекти в страната ще бъдат с ново лице и концепция.

Бурлекс ще продължава да развива и социално-отговорната политика, позната на клиентите на СВА като подкрепя събития, даващи изява на деца и младежи. Веригата ще продължи да бъде партньор и да съдейства при организирането на ежегодните кампании на БЧК. Грижата към бездомните животни също е приоритет в организирането на социалната политика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Развигор
    Я възстановете, старите Хали.
  • 10
    1
    88
    СБА или CBA (ЦБА), щото СБА е друга абревиатура, ама то кой да ги знае тези неща!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари