Сателитни снимки показват руските войски до Киев

7
Конвоят се простира на повече от 3,25 мили
Конвоят се простира на повече от 3,25 мили

Изображенията са направени в 10:56 ч. тази сутрин

Нови сателитни снимки от неделя показват, че руските сухопътни сили се приближават към столицата на Украйна, Киев, пише The New York Times. 

От изображенията на Maxar, направени в 10,56 ч. тази сутрин, се вижда разполагане на руски сухопътни сили, включващо стотици военни превозни средства, които се насочват североизточно от украинския град Иванков и се движат в посока Киев, уточнява Sky News, цитирана от Нова телевизия

Конвоят се простира на повече от 3,25 мили и съдържа гориво, логистични средства и бронирани превозни средства като танкове, бойни машини на пехотата и самоходна артилерия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари