САЩ се готвят за една от най-силните снежни бури през последните години

1
Ветровете ще достигнат до ураганна стойност по източното крайбрежие на страната
Ветровете ще достигнат до ураганна стойност по източното крайбрежие на страната Снимка: Meteo Balkans

САЩ се готвят за силна снежна буря

Ветровете ще достигнат до ураганна стойност.

Жителите на Ню Йорк и Ню Инглънд са предупредени да се подготвят за силна снежна буря, която ще достигне източното крайбрежие на Съединените щати днес и се очаква да бъде една от най-силните през последните години, научаваме от Meteo Balkans.

Според метеоролозите бурята ще бъде придружена от силни пориви на вятъра, като по източното крайбрежие на САЩ скоростта на ветровете ще достигнат до ураганна стойност. Снежната покривка на места може да достигне до 60 см

Властите отмениха и над 500 полета, а през уикенда броят им ще надхвърли 8000.

Губернаторите на щатите Мериленд, Масачузетс, Ню Джърси и Ню Йорк обявиха извънредно положение, предупреждавайки за възможни спирания на тока. Жителите са призовани по възможност да не пътуват днес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари